adrmz54 mervos__ canım ilçelerde anca oluyor merkezde yok maalesef 😔 akyazı hendek Geyve falan boşluk oluyor ..merkeze 4 aydır bulamıyorum o yüzden özele gidiyorum ben
aley_ckmk24 mervos__ eğer 30 küsür haftalarda iseniz gebe triaj polikinlikliğinden muayene olabilirsiniz
mervos__ Nazli_ayar evet öyle ama çok garip bir haftadır sürekli sistemden bakıyorum arıyorum yok hiç mi denk gelmez anlamadım 😒😅
Nazli_ayar mervos__ Ben bir ay baktım bulamayinca özele gittim. Bı daha da bakmadim çünkü yok. İnsanlar ne ara randevu aliyo anlamıyorum 😂
Salihsaliha Ayın sonu ve başı gibi bir açılıyor hemen bitiyor. Ayın son günlerini diğer ayın da ilk günlerini mhrsde tetikte geçirin sabah erkenden saat başı bakmaya başlayın. Onun dışında nadiren biri iptal falan ettiyse bulursunuz
mervos__ Ay birde öyle deneyeyim ya birde söyle bir durum olduğunu düşünüyorum randevuya gidemeyecek olan kişiler çoğunlukla iptal etmiyorlar keşke bu konuda biraz duyarlı olunabilse Salihsaliha
mervos__ Ben de özele gidiyorum başından beri ama detaylı usg yi özelde yaptırmak istemiyorum erkenden randevumu alayım derken normal randevu bulamıyorum 😅😅 siz özele hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz Nazli_ayar adrmz54
Hemsireda Sakaryada ki çoğu kadın dogumcu istifa ettiği için doktor sıkıntısı var ilçelerden dr lar doğum.hastanesine nöbete gidiyorlar
adrmz54 mervos__ ben Serdivan da Sedat umura gidiyorum Medar Hastanesi karşısında kendi kliniği var 😊
mervos__ adrmz54 aaa öyle mi benimde çevremde Sedat beye giden cok var. Ben Beyhekim hastanesine gidiyorum Ertan Beye