Melek12 Arkadaşlar 34 haftalık hamıleyım bebegımın boyu bas cevresı ayakları herseyı ıyı cok sukur sadece kızımın karın cevresı zayıf dedi doktor suyuda bebegın esıde ıyı çok sukur ama bıraz doktor benı korktu Allah ıcın benımle aynı durumda olanlar yasayanlar mesaj yazsın bebegımın kılosuda az ne olur bılgılendırırmısınız neler yaptınız duzelsın dıye
Sema166 Melek12 Benimde 28 haftada karın çevresi küçük çıkıyordu herşeyi normaldi ben hiç durmadan süt içtim kavun karpuz ama en çok süt ve yumurta yoğurt tükettim gece 2 kase yoğurt yedim yattım şükür bi dahaki kontrolde göbeği önde bile çıktı 1,2 gün 🙏🏼
Hatice3 Melek12 kuzum benimkide aynı karın çevresi 10 gün geriden geliyor en fazla 2 buçuk olur ama korkulacak birşey yok dedi senin yiyip içmende çok etkilemiyor plesentanla alakalı canı içinde olsunda sütümle beslerim diyorum bende hiç üzülme aynı durumdayız hatta aynı haftadayız 34+2 benimde
Yaprakk Melek12 benimde karın çevresi hep 1 hafta 10 gün geride çıkıyordu son kontrolümde 2 gün önde çıktı şaşırdım ama çok soda tüketmeye başladım bacak kramplarımdan dolayı canım ama endişe edilecek bir durum değilmiş sadece göbekli bir bebek olmaz dedi doktorum
Zuzuu Melek12 genelde beslenmeyle alakalı oluyor gerçekten düzenli beslenip gittiğimde önden gidiyor herşeyi ama dikkat etmediysem geride oluyor beslenmenize dikkat edin son aylardasınız birde bir sıkıntı olmaz düzelir inşallah 😊
Bahar54 Pol proteinli beslenmeye calisin benimde 2 hafta gerideydi karin cevresi. her gun yarim litre sut ictim bol bol et yedim. 10 gun icinde açığı kapattik sukur ki.
AyeKantar Melek12 bende 34 haftada 2 260 gr dedi benim bebeğiminde karınçevresi geride doktor damar incelemesi yaptı bir sorun çıkmadı şükür sadece genetiktir dedi zayıflıgı
58Vildan AyeKantar canım seninki normal kilosu bana 34+3te 2200 gr dediler normal haftasıyla uyumluymuş gerçi akşam acildede 2800 dediler 👀👀🙄🙄🙄
Sedakaraagaccc Benimde 32 . haftamda 1600 Gr dedi doktor karın cevresi geri küçük kalmış geriden gidiyor dedi 1 hafta dinlenme verdi sonra tekrar gel dedi her sabah pekmez yumurta süt ceviz tükettim ama erken saatlerde de kalkıp yaptlm kahvaltımı muz yedim günde 3 bardak süt içtim sebze ve protein ağırlıklı beslendim suan 35. Haftadayım bebeğim 2700 olmuş bile korkma düzenli ve güzel beslen herşey yoluna giriyor bende 1 hafta uyku uyuyamamıştım