Etgrlgz 3 yıldır çocuk için her yolu denedim kızlar. Batılı hurafesi bilimseli ne duyduysam yaptım. Geçen ay artık öğrenilmiş çaresizlik yaşadım ve bıraktım artık. Bu ay hamile olduğumu öğrendim 🥰
Meryem01010 Etgrlgz Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasıp etsin inşallah 🥰🙏
Minikkuzular Etgrlgz gebelik böyle bise ne zaman aklınızdan çıkartırsınız o aydan sonra gebe kalırsınız o yüzden kafaniza takmayacaksınız akışına bırakacaksınız
AyseMndc Etgrlgz benim de geçen sene 2 düşüğüm oldu. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim. Kafanı rahat bırakınca ve etrafında cocuk baskısı yapan insanlardan uzak durunca her sey kendiliğinden oluyor.
AyseMndc Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucağa almayi nasip etsin. Şahsen diğer iki bebeğimde nazar ettikleri için bu gebeligimde cinsiyet öğrenene kadar saklayacağım saklayabildigim kadar.
ENK Etgrlgz osmangazi özel aritmi hastanesi Op. Dr . Adnan Şahin gözün kapalı güvenebilirsin aşırı ilgili ve bilgili.. Devlet istiyorsanda Nilüfer şehir hastanesi Dr Mustafa Burak Akselim oda aşırı ama aşırı derecede ilgili 🥰🥰🥰
mehmel54 Etgrlgz inanın şuan mutluluktan ağladım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲🌸♥️
ftmnr_drgt Etgrlgz hayırlısı olsun 🌸 Bizde evliliğimizin 2.yılında düşünüyorduk ve düşündüğümüz aynı ayda nasip oldu çok şükür şuan 4 aylık kızıma hamileyim 🌸 gönülden dilemistik ve nasip oldu çok şükür 🤗
Eda0007 Etgrlgz bende 2 senedir deniyordum bu ay ümidi kesmiştim az önce öğrendim alırım bende bi hayırlı olsun 😍
Minik_Kalbim_ve1Annesi Etgrlgz Gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙏🏼Allah olmayan herkese versin🥰🤗