Naziferabia Doğumu başlatmak için yani sancının açılmanın olması için ahududu yaprağı çayı duydum ama gerçekten etkisi var mı kullanan bilen ona göre denemek istiyorum
Naziferabia Gzmsrn Bende sabah gidip soracağım. O kadar yürüyüş hareket egzersiz merdiven ilişki hurma faln yaptım ama bana mısın demiyor. Açılmam vardı ama şuan kaç cm oldu bilmiyorum cumartesi gideceğim doktora sancım yok işte
Naziferabia Eylul2021 etkisi var mı hafif hafif sancı falan veriyor mu ne zamandır kullanıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz
Gzmsrn Naziferabia kaçıncı haftadasınız , bende aynı şekilde deniyorum ama olmuyor açıklık bende hiç yok , 39+3 deyim ben ama gelmeye niyeti yok .. yarın ananas alıp yemeye başlayacağım
Eylul2021 Naziferabia daha yeni aldım vallahi hicbir etki yok ne açılma ne sancı benim doktorum ne yaparsan yap gelmek istedi gibi gelir dedi hatta pazartesi suni verecek gelmezse dedi biz getircez artik
Naziferabia Gzmsrn Bende aynı 39+4 ama bende de hiç sancı yok. Ananasta erki etmedi bana suyunu da içiyorum kendisini de yedim bugün falan ama yok
Gzmsrn Naziferabia ay valla napsak bilemedim 😂 bebekler nasıl isterlerse öyle oluyor , demek ki daha vakitleri var bakalım 🤷🏼♀️😂
Naziferabia Gzmsrn aynen öyle evet 😄 doktorunuz bişe dedi mi şu kadar zaman daha bekleyelim ondan sonra suni falan diye
Gzmsrn Naziferabia 40 a kadar bekleyeceğini söyledi ctesi kontrol var eğer açıklık varsa yatış yaparız dedi olmazsa salı günü alırız dedi detaylar ctesi konuşulacak bakalım 🤔🌸