Assllaydn 31 haftalık gebeyim ve 16 kilo aldım oğluşumda 2kilo 160 gram olmuş ve karnı büyükmüş. Doktor doğuramazsın bu gidişle dedi. şekerli, meyve, tatlı,çikolata yeme dedi nasıl bi diyet uygulamam gerekiyor kızlar çok acıkıyorum 😥🤭
Sekerfasulyesi Assllaydn ben 26haftada 16kilo aldım artık her tartıya çıkışımda stres oluyorum😂 doktor meyveyi kes dedi ama yaklaşık 3aydır zaten meyve yemiyorum. Karbonhidrat az protein çok beslen dedi, hayır yani daha alacak bi 10kg vardır rahat. Asırı ödem ve kabızlık problemim var. Hayırlısı
Fadikb Assllaydn 20-25 kilo alıp doğuma gidenlerde var ama bebeğinizin sağlığı için çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü biraz fazla almışsınız sizinle haftamız çok yakın 30+2 benimde . Az ve sık yeyin bol su için hamur işinden uzak durun şekeri olabildiğince hayatınızdan çıkarın meyvelerden tatlı ihtiyacınızı alın . Riskiniz yoksa yürüyüş yapın
Ozlemarslnn Merhaba canım bende 31+3 üm 6 kilo aldım çok. Çok dikkat ettim her bulduğumu yemedım daha çok meyve sebze yemeye özen gösterdim :) çocuk genelde mide ağrısı gibi bi his verdiğinde hemen bi salatalık domates yada meyveyle geçiştiriyorum kendimi
Melismercan Ozlemarslnn çok güzel demişsiniz ama o salatalık domates ne kadar süre götürüyor sizi ya da nasıl beslenmeye çalıştını 😇
Assllaydn Sekerfasulyesi yürüyüş yap canım. Çok duydum yürü diyenleri çünkü. Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni
Assllaydn Fadikb çok teşekkür ederim inşallah daha dikkatli olucam ama midemi genişletmişim hayatım boyunca ilk kez kilo problemim oluyor o yüzden bilinçsizim
Ozlemarslnn Assllaydn bana çevrem hep baskı uyguladı işte çok kilo alıcaksın zaten bünyen müsait kilo almaya gibi gibi şimdi gördüklerinde sadece karnın var diyorlar . Bebeğim çok sağlıklı kilosuda iyi gebeliğim boyunca iştahsızdım kusmam haksızlığım hiç olmadı . Erkek bebeğe hamileyim şimdide çevremin bahanesi kız olsa kilo alırdın oldu 😀 bende tamamen bizle alakalı dikkat edip bide devamlı hareket etmeliyiz 👍
Assllaydn Melismercan şimdiden dikkat etmeye başla benim gibi olma inan çok zor oluyor. Bide normal doğumu düşünüyorsan hele hele çok çok dikkat et yemene içmene kilona valla doktor sonra kızıyor 🥴😓
Assllaydn Melismercan kız ben doymuyorum domatesle salatalıkla midem kazınmaya başlıyor 🤣🤣 çuval olmuş herhalde
Ozlemarslnn Melismercan genelde cengelköy salatalık tercih ediyorum 2 tane yiyorum 3-4 saat götürüyor beni sonrasında biraz açlık hissim gene oluyor ya meyve tüketiyorum yada yemeği unutturmaya çalışıyorum kendime 🤭
Melismercan Assllaydn ilk 3 ayı bitirmek biraz zorladı beni sonrası normal ben hamile kalmadan önce maksımum 15 alırım diyordum şuan 20 yi gözden çıkardım diyebilirim 🙄
Melismercan Assllaydn bende çok yıyorum meyve sebze olarak geçiştirmeye çalışıyorum çoğunlukla ama her zaman mümkün olmuyor diyebilirim 😀
Melismercan Assllaydn ben ye bişey olmaz gözüyle bakmadım hiç olaya 😀 sadece istediğim şekilde seçiçi bi tipim ama sevdiğim şeyler karşısında da duramam 🙄