Brcccc Basak41 37+ 5 te doğurdum benim 37 de düşmüştü bi kaç gün içinde doğrdum tabi bünyeden bünyeye de fark vardr🥰
Prettywoman91 Basak41 bence düşmüş ama bu doğum başlangıcı belirtisi değil ne kadar süre içinde olcağı bilinmez 😊
Ankakusu35 Basak41 aşağıda mı taşıdınız bebeği en başından beri? Benim de başı aşağıda çok kanalda değilde 27 haftalığım en başından öyle
Basak41 Ankakusu35 genelde herkes öyle diyordu bana da bi kaç gündür daha bi aşağıda gibi gelmeye başladı
Sevgikaya1525 Basak41 düşmüş kuzum normlde 1 hafta 10 gün diorlar ama benim 1 aydır düştü ne gelen ne giden yok😂 40 olduk
Sevgikaya1525 Basak41 valla malsef😂bendw çok sevindim ama olmadı tabi inşllah sizin istediğiniz vakite doğar ♥️ benim 34 haftada erken doğum erken doğum dedik hep hastanelerdik doktorum ağustos sonunu ancak bekler dedi oğlum eylülü yarıladı gelmedi
Basak41 Sevgikaya1525 bizimde plasenta yaşlanması su azalması 36 yı görür en fazla dedi 36+1 olduk çok şükür bakalım ne zaman gelecek 😊 38 den fazla bekleyemeyiz diyor ama doktor gelmezse sezeryan olcak Sizin her an olabilir ama Rabbim sağa Salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😘
Sevgikaya1525 Basak41 ah inşallah bende gelsin istyrm çok fazla sırt ağrım var bu gece karnımda ağrıyor ama bakalm inşllah olur☺️♥️benim hiç plasenta hakkında konuşmuyor ya doktor