vbckmk Arkadaşlar 3 4 gündür bebeğim fazla hareketli idi ama bugün hareket yok hiç yemekten sonra bile tepki yok sizce nedendir 31+5. Haftadayım
gokcekocyigit07 İstersen bir doktora git nst bakılsın, bu haftalarda günde 10 hareket bekleniyor, artık hareket takibi önemli.
Hacer26 Hareketsizse hemen git nstye girmelisiniz.36+6. Haftadayim, dün 3 kez girdim nst ye, 3.de hareket çıkmasaydı yatis verecektim dedi doktorum. 4 gün sonra tekrar gel risk almayalım dedi
Anne_N Mutlaka gidin beklemeyin. İnşallah sorun yoktur. Ben aynı durumdan 34 haftalık acil sezaryen oldum
ozgei Anne_N ben de 33+1deyim, sabah kalktığımdan beri yani 3 saattir hareket çok az hissettim cılız bir şekilde 2-3 kere sadece, takip mi edeyim doktora mı gideyim bilemedim çok huzursuz oldum ya, erken mi daha bekleyeyim mi
Anne_N ozgei Eğer hala güçlü hareket yoksa. Yeni hissettiğiniz zaman gibi azsa hareketleri bu gece evde kalmayın bence. Ben sabahlamıştım. Sabah kontrolüm vardı zaten. Ama gittiğimde kalp atışları kesik kesikti. Çok şükür yetiştim birşey olmadan. Birkaç saat olabilir uyuyabilir bebek. Ama sabahtan akşama olmaz. Umarım herşey yolundadır.
ozgei Anne_N öğleden sonra uyandı sanırım, hareketlendi çünkü, ben de gitmedim o yüzden çok teşekkürler bilgilendirme için, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah ☺️