Perla2 Benimde an itibariyle 11 hadi bakalım bu işler belli olmuyo buradan haberleşelim güzel olur. Normal doğum mu sezeryan mı sizin
Fatmanur123nrt Perla2 bu günü eleyelim 9 gün kaldı uygulamaya göre bakalım çok sabırsızlanıyorum heyecanlıyım
Aslisila Periocalll ayyy aynı zamanda eğer tam günü olursa desenize ☺️ Ama yoruldum artık karnım çok sertleşti 😩
Perla2 Sancılarınız var mı nst de çıkan fln benim çok kasılmam var ama nst de küçücük hareketler var daha bişey yok
Merveennur Perla2 ay inşallaah dualarınıza talibim ilk gebeliğim ve çok korkuyorum allah bir avazda kurtarsın hepimizi inşallaah 🤲
Perla2 Merveennur Allah yardımcınız olsun inanın ilk doğumumda çok ama çok rahat ve herşey güzel olacakmış gibi kolay olacakmış gibi girdim gerçektende öyle oldu. Mutlaka çok olumlu düşünün inşallah öyle olacaktır
Perla2 Fatmanur123nrt aynı sayılırız o zaman ay hadi bakalım bende de heyecan var bir an önce gelsin istiyorım
Merveennur Perla2 umarıım 3 4 gün önce gittim en son 1 cm açılmam vardı umarım doğumum da kolay oluur ya