yigitegenin_annesi Gorkem97 aşkm gazdir o ilk 3 ay benımd eböyleydi sordum gaz dır dediler gebelkşte gaz porblemi çok oluyor 😄gaz olunca karın şişiyor
sunashn50 Gorkem97 kişiden kişiye değişir canım herkesin ki bir olmaz kiminin ki hiç büyümez kimininki kocaman olur 😊😁
Birmelekbiranne AdenEva Benim de aynı 🤷🏻♀️ Her sabah uyanınca acaba bu gün büyüdümü biraz daha bakıyorum 🤭😄
ftmnr_drgt sunashn50 kesinlikle, bende şuan 16+3üm göbeğim baya var , daha öğrendiğimde 4 haftalıkken sivrilmişti şimdi buyuduk🤗
AdenEva Gorkem97 ayyyy aminn en kısa zamanda inşallah 🙏🏻 yarın sabah bir uyanıyomuşum koca bi göbekle 😂
Mom3834 Gorkem97 evet normal, sonra iniyor merak etmeyin 🙈 3 aylık bebek bu kadar yukarıda olmaz o gazdır gaz var gibi hissetmeseniz bile 1-2 hafta icinde iner :))
yigitegenin_annesi Gorkem97 😂gerçkler acıtır 😂bende çok sevinmiştim 2. Ayımdayken karnım şişikti bebek diye gazı seviyrodum 😄😂
Tugba-A Gorkem97 gaz değil çok normal çıkması 11. Haftadan sonra belirgin bir sekilde büyüme görülüyor zaten benim karnımda çıktı doktor gayet normal çıkması gerekiyor dedi 😊
Tugba-A Gorkem97 13. Haftadayim %70 prenses dedi doktorum 🥰 birde her hamilelik aynı olmaz bazı hamileler 6. Ayında 9 aylık gibi oluyor bazıları ise hiç yokmus gibi benim için doktor ne diyorsa o 🥰
2801 Gorkem97 normal durmuyor gaz olabilir benim 6. Ay da hamile olduğum anlaşılmıştı yeni yeni göbeğim çıkmaya başladı ki siz zayıfsınız da bu kadr büyümesi zor dediğim gibi gaz olabilir
Durununannesi46 Gorkem97 10+6 da tahminim erkek dedi doktor ama cumartesi tekrar gideceğim belki bu kez netleşir 😊 sen öğrendn mi?