12 Eylül de 39+2de kızımı kucağıma aldım. Biraz uzun olabilir kızlar hakkınızı helal edin. O gün kahvaltıdan sonra buzdolabı falan sildim iş yaptım belime ağrı girdi, yorulduğum için zannettim, sonra ılık duşa girdim ama bel ağrım geçmiyor ve ağrı girdikçe bebek kasılıyordu, sonra 15 dk, 5 dk ya bir düştü ve saat 16.00 oldu kayınvalidemlere haber verdik hemen hastaneye gittik eşim çantaları aldı ve ben hâlâ sanki doğuma mı gidiyoruz hele bi gidelim falan yapıyorum ☺️ gittik ki o gün nöbetçi olan ebe eşimin müvekkili hemen nst ye falan bağladı, açıklığıma baktı ki ebem şok 🤯 8 cm açıklık var sonra sancı geldikçe ıkındım 9 cm oldu doktorum geldi çatala çıktım. Ebe bir yandan bastırdı, ben ıkındım doktorum aşağıdan uğraşıyor ama ben öyle bir sancı çekiyorum bağırdım ki bir tık kaldı bebek inmiyor orayı geçse kafası çıkacak, sonra doktorum kordonun 3 kez boynuna dolandığını söyledi bebeğin kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana almam lazım dedi 😱 apar topar sezeryana alındım kızlar o kadar sancı ve açıklığa üzülüyorum, ama çok şükür ki kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım, Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tarifi yok gerçekten. 😌 Hepimiz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗