Derinim2203 Ben gurbet de değilim ama diyarbakırlıyım 27 haftalık gebeyim ☺️haftamız birbirine çok yakınmış
Derinim2203 Gamzeee__ bir kızım var 3.5 yaşında şimdi oğlum oluyor 🤲❤️☺️bower da Sabire hoca var ona gidiyorum sizin cinsiyet nedir hangi doktora gidiyorsunuz
Gamzeee__ Derinim2203 bizimde erkekmis canım Dünya doğum hastanesine gidiyorum ☺️Hangi semttesin Allah bağışlasın bu arada ♥️
Derinim2203 Gamzeee__ Ceylan karavil avm civarında oturuyorum canım teşekkür edrim rabbim asaülıkşa kucağına almayı nasip etsin sen peki
Gamzeee__ Derinim2203 Amin insaAllah canim diclekentteyim bende 🙈kaç yaşındasın alışveriş 🛍 ne durumda
Derinim2203 Gamzeee__ 26 yaşımdayım bir kaç şey aldım yavaştan başlıyorum oda falan yapmayacağım kıracıyım evim olunca inşşalah yapacam ☺️
Gamzeee__ Derinim2203 bende 27 yaşındayım canım bi çok eksiklerim tamam anne yani beşik kaldi onu alcam Allahin izniyle insaAllah bitiyor bende kiracıyım oda yapmicam ☺️Rabbim sanada banada tüm kiracilara hayırlısıyla ev nasip etsin insaAllah 🤲🏻
Gamzeee__ Derinim2203 kesinlikle çok ama çok çok zor Allah basımızdan eksik etmesin insaAllah iyi olsunlar yeter🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gamzeee__ Derinim2203 sevinçlidir kardeş bekliyor 🥰🥰 Bende özledim bebeğimi zaman gecsede gitsem görsem 🙈
Gamzeee__ Derinim2203 hemen hemen tamamladim e bebek civil en ucuz bebek marketinden aldim canım netim çok az yüklensin sana görsel atacağım
Derinim2203 Gamzeee__ tamma canım bekliyorum bende aldım bir kaç bişey ama yeni doğan çorap zıbın eksiklerin var