Deletedmom27272 semaqokcedonmez son olarak montesorri yatağınız nereden acaba bende bundan düşünüyorumda :)
UrasEgeBabysMom Kıyafetlerimiz ve diğer tüm ihtiyaçlarımız tamamlandı. 22+4üz oda takımımızda geldi, son olarak halı ve birkaç parça dekorasyon için ürün alacağız. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz😍
Iremms UrasEgeBabysMom merhaba oda takımınız çok güzel güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 😊 nerden aldığınızı öğrenebilir miyim 🤭
semaqokcedonmez Allahneverdiysee teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim 🤗 yatağı letgodan sıfır kutu olarak bulduk şans eseri aldık diyebilirim 😊 montessori yatak olarak nette aratırsanız bir çok modeli ve aynısı çıkıyor 😌
cidolila Zelallarslan eksiklerimiz yok ama avizeimiz takılıcak ıvır zıvır roparlanacak öylesine çekmiştim dün
minigim34 semaqokcedonmez bende ayni bu modeli almayi düşünüyorum da kalitesi nasıl sizce bebek odasi için uygun kalitede mi birde ürünü siz mi kurdunuz 🌸
busranr06 oykumoms şifonyerinizden memnun musunuz kalitesi nasıll ? Raylı sistem mi acaba ikeadakıyle aynı kalıtede mı yani hafif mi cekmeceleri falan yoksa kötü suntadan 😅ay cok soru sordum da sayfayada sordum baya fiyat farkı varmış arada bu iyiyse bunu almak daha mantıklı🧐☺️