Sevdenurkaya Zelallarslan Makbuss Zelallarslan ablacım ınstegram hesabını yazabilir misin bulamadım ben malesef
Yaggmur Mihruss vivense den aldım dolap ve şifonyerini tavsiye ederim daha önce mutfağıma masa da almıştım fiyatları gayet uygun dolap ve şifonyere 1200 TL verdim toplamda .
Mhends_anne semaqokcedonmez merhabalar bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Oda çok güzel olmuş, ben halınızı çok beğendim nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?
Liyaa Edabarakk_ bebek odası değilde çocuk odais gibi olmuş,😍ama.harika çok beğendim. İleri yaş grubu tarzı yapmanızın sebebi nedir
Edabarakk_ Liyaa çok teşekkür ederim, odamız büyüktü ve 1 yaşından sonra oyun oynayabileceği bir aktivite alanı olsun istedim, yatak odamda anne yanı beşiği var zaten yürümeye başlayınca odasında durmasını istiyorum 😌
nargiz23 UrasEgeBabysMom cok ama cok guzel. Nerden aldiginizi soyleye bilir misiniz? Saglikla gelsin bebeginiz
marbling10 Zelallarslan yapanlara hayırlı olsun saygı duyarım güle güle kullansınlar, ben bebek odası yapmayı tercih etmeyenlerdenin :)
marbling10 Symyldrm1 merhaba, beşiğin olduğu duvardakiler yapıştırma mı komple duvar kağıdı mı? Yeşil yer boya mı?