deletedmom87894 Kızlar 2 gün önce boğaz ağrısı burun akıntısı başladı bugünde tat alamadım acaba koronamıyım ama 2 haftadır hiç dışarı çıkmıyorum doğru düzgün eşimdede bişey yok
adrmz54 deletedmom87894 canım eve kargo veya yemek söylediyseniz ordan bile geçebiliyor veya esin belirti vermez ama taşıyıcı da olabilir sana taşımış olabilir.. aşı olmuş muydunuz🙏 Bende covidim tat koku kaybim, burun akıntım, öksürüğum mevcut
1999luanne deletedmom87894 Tat alamıyorsanız büyük ihtimalle korona beklemeyin kesinlikle evde önlem alın
erdem_agah deletedmom87894 biz tat ve koku alma duyumuzu kaybedince anladik korona oldugumuzu yoksa aynen grip gibi başlamıştı. Usuttuk sandik
designermom deletedmom87894 benim eşim canavar gibiydi ben evde ve hastanede süründüm günlerce hic belli olmaz canım test yaptır
designermom deletedmom87894 benim gözlerim çok agridi kanlandı,hemen koku gitti ve aşırı halsizlik hicbisey yiyememe hep uyuma hissi geldi canım kulak agrisi yaşamadım
Poyrazin_annesi Soguk algınlıgındada bazı ınsanlarda tat kaybı olusuyor durumunuz kötü degılse 15 gun evde istıharet edın derim
deletedmom87894 Poyrazin_annesi duş alıp markete çıkmıştım soğukta süt içince belki üşüttüm ilaç bişeyde almak istemiyorum bakalım dinleneyim