Deryaerbil Hamilelik yüzünden mi kuyruk solunum agrıyor .. dün aşı oldım aşı yüzünden mi bilemedim . Başına gelen var mı ?
badembid Deryaerbil hamilelikten hayatım ben de 25+2 ’yim bilgisayar başında çalışıyorum kalkarken kitleniyorum artık
Deryaerbil acemianne78 benim ikinci aşım birinci aşıda olmadı .. belim ağrıyınca acaba dddim aşıdan mı yoksa gebelikten mi
acemianne78 Deryaerbil nasıl oldunuz bel ağrınız geçti mi ben de bugün aşı oldum ve acayip belimde de ağrı var
edanurciftci Flyeng biontec hamilelere zararlıymış dedi bana doktor canlı hücre olduğu için sinovac oldum ben ikinciyi olucam biraz korkuyorum ama
kelebekimm Deryaerbil bende sadece kol ağrısı oldu. Zaten bel ağrısı gebelikte hep olur rahim ve bebek büyüdüğü için. Aşıdan kaynaklandığını sanmıyorum ama dayanilamayacak gibiyse bir Dr gorunmen iyi olur. Belki de asidandir bilemeyiz. Sonuçta ne gibi yan etkileri var gebeler ve bebekleri üzerinde bilmiyoruz.
Deryaerbil kelebekimm doktordan geldim şimdi enfeksiyondan şüphelendi fakat enfeksiyon çıkmadı .. aşılar kas ağrısı yaptığı için olabilir tabikide dedi ve tabikide bebek büyüdüğü içinde olabilir takip edelim dedi
Flyeng edanurciftci doktorunuz sizi takip edip tanıyan kişidir tavsiyesini dinlemişsiniz ama biontech şuan tek onaylı aşı ve etrafımda bi çok kişi biontech oldu doğum yaptı şimdilik bi sıkıntı olmadı hepsi şifa olsun bizlere 🤲🏻
Melismercan Tetanoz alışı ile denk getirmemek gerekiyormuş galiba bende normalde olacaktım ama yarın tetanoz aşım var o yuzden iki hafta beklemek durumundayım sizlerde yaşadınız mı boyle bi durum
Semihakelek Melismercan benimde yarın tetenoz aşım var aynı zamanda olmuyor mu yani kaç gün beklemek gerekiyor bilginiz var mı lütfen yazarsanız ona göre hareket edelim