Imraninannesi Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim bebegimin ve kendi eksiklerim için alışveriş siteleri arıyorum ama çoğu kredi kartıyla odeme. Kapıda odeme bildiğiniz alışveriş siteleri var mi?
Hatunnn Imraninannesi ugurlu bebek diye bi sayfada gordum dun ugurbebe diye bi net adresleri var kapida odemesi mevcut dun aldim daha elmedi pisman olmassam tekrar yazicam burdan:))
Pinarbeki Imraninannesi melisbebe tavsiye ederim canm bebislrimiz için hem uygun hem güzel ürünler mevcut . Bende tavsiye üzerine denemek istedim şimdi nerdeyse bütün kıyafetleri ordan alıyorum bebeğime 😊
1234 Hatunnn ugurlu bebeden benımde begendıklerım var ama cesaret edemedım gelince memnunsanız benıde etıketleyın
PrensesMirayinannesi bende civilden aldim bezini biberonunu islak mendilini ve kapidaodeme cok memnun kaldim tavsiye ederim
Imraninannesi PrensesMirayinannesi ya bebeklerle ilgili fazla site bilmiyorum birkaç tane bildiklerimi denedim hep kredi kartıyla odeme seçeneği vardı. Çok sagol ya beni koca bir yükten kaldirdiniz😘
1234 Pinarbeki bebegınız erkekmı ben de melisbebeye bakıyorum begendiklerim hep tukenmiş becerıp sıparıs edemedım
PrensesMirayinannesi Imraninannesi ben kapida odeme seklinde sparis verdim urunleri aldigimda kapida odeme yaptik canm