poyrazinannesi3547 Mihruss ablamda bepantol kullanıyordu burda sudocrem kullanan çok arkadaş var ama bilmiyorum artk ne alrm
Kerem_mom Güle güle giymeyi nasip etsin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar 😍 çok tatlı hepsi maşallah
poyrazinannesi3547 Kerem_mom Aminn Aminn Allah razı olsun inşallah daha iyileri sizin olsun çok teşekkür ederim😍
Buket_dadas poyrazinannesi3547 orda mavi var kuzulu dikkatimi cektiiiiii onu calıcam senden😂😂nereden aldın bayıldım vallah istegram felan varmı
poyrazinannesi3547 Buket_dadas babası beğendi onu canım valla 😂😍gözde bebe diye geçiyor izmir kemeraltı çarşısndan aldm bence instagram yok genelde toptan satış yapıyorlar aama bi bak istersen❤❤
Buket_dadas poyrazinannesi3547 cok saolsun lar darısı benim basıma bende 21 haftalık oldum hala hic birsey alamadım dur bakalım ben Ne zaman alıcam
poyrazinannesi3547 Buket_dadas Allah razı olsun canım valla iyice ağırlaşmadan yapmak istedik alışverişi cinsiyeti net belliyse yavaş yavaş almak lazım hem maddi olarak zorlamamak için
secoz poyrazinannesi3547 güle güle giysin minik bide benimkine bakın ütü yapacağım beni bekliyorlar onlar bana bakıyor ben onlara 🥴 😂😂 https://imgyukle.com/i/MP7Nq
poyrazinannesi3547 secoz Allah razı olsun çok teşekkür ederim valla biz o aşamaya gelmedik şimdiden kolay gelsin çok tatlış görünüyorlar ya 😍😍😍
poyrazinannesi3547 dino34 Saol canım şimdi açldı ama 100 ml az gelir ben başka marka bakym devamlı bunu alamam çünkü
Adalina09 poyrazinannesi3547 Ben ne kadar sotumsuz bir anneyim çorabı bile yok yavrum 24 haftaligim 😂
poyrazinannesi3547 Adalina09 30 olup almayanlar var canım valla çok şükür hallettik sende yavaş yavaş başla en azından ne alsan kar aradan çıkarlar ❤❤
poyrazinannesi3547 secoz olsun canım pandalı bişey gördüm oda çok şeker görünüyor sağlıkla kullansnlar inşallah
Adalina09 poyrazinannesi3547 biraz daha duruyum.canim alırım ufak.seyleri zaten çok bişey aiycam büyüdükçe alirim
poyrazinannesi3547 Adalina09 Aynen öyle büyüdükçe bedenine göre alınr canım bende işte 0 3 aldım Sadece