Canselyaren Geçen hafta gitmiştim kıza benziyor ama emin değilim demişti az önce yüzde 90 erkek dedi pipiyi gördük ama fotosunu çekemedi yerinde durmadı bebek çok😌
Mrv1007 Canselyaren benim de 12. Haftada kız dedi, bir dahaki kontrolüm 16. Haftada olacak o zaman daha iyi netleşir dedi. İçimden erkek geçiyordu her zaman, bakalım ne olacak 😇
erdem_agah Canselyaren bende ilk çocuğumda 17 de görmüştüm hatta doktor yiğidin malı meydanda der gibi yatıyor dedi ve cok sevinmiştim. Bir oğlum olması bekarlık hayalimdi. 🥰
Canselyaren Deletedmom27272 bizde minik bir pipi gördük doktor da gördü ama foto çekemedi yerinde asla durmadı😂inşallah değişmez artık
Deletedmom27272 Canselyaren erkek olunca değişmiyor genelde hatta kendi doktoruma 17 de gittiğimde kadın bana kıza benziyor dedi hiç söylemedim ona 14 te başka dr gittiğimi sonra zaten detaylıda da gördüm iyice
Deletedmom27272 Mrv1007 bana da 12 de kız demişlerdi ama bende sizin gibi hep oğlum olur diye hissediyordum ve yanılmamışım oğlum olacak 27 haftadayız 🥰
ENK Deletedmom27272 benimde perşembe (09.09.21) günü hcg değerim 14.6 çıkmıştı ama kanamam oldu 4 gün boyunca yoğun doktorda kese göremedi kimyasal gebelik diye düşündüm ama dün yani (15.09.21) tarihinde 6 gün sonra sağlık ocağına gittim kan verdim sonuc 55.77 çıktı yarın tekrar kan alacaklar yardımcı olun sizce ne olmuş olabilir
ENK Deletedmom27272 kan uyuşmazlığı yok canım ama yerlesme kanamasi az olur ben bildiğin 4 gün boyunca yoğun adet kanaması gibi kanama geçirdim değerlerim de kafamı karıştırıyor korkuyorum
Deletedmom27272 ENK değerin hamile olduğunu gösteriyor ama değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekir senin 6 gün sonra az yükselme olmuş kimyasala dönebilir yarın bence tekrar baktırmalısın kan değerine
Canselyaren erdem_agah Bnde bir kızım var birde oğlum olsun yeter diyorum cnm inşallah dehismez de çok sevindim doktor erkeğe benziyor yüzde 85 erkek diyincede tabi en iyisi 16 haftaya kadar da beklemek😌😊
erdem_agah Canselyaren ne güzel benim oglum var yine oğlan olsa cok sevinirim ama kız olsa da sevinirim. Nasip artık🥰