Cansu16 Ben oldukça yorgun, yemek yapmak bile Canım istemiyor. Sürekli uyku hali ve değişik bir mide bulantısı hissi içindeyim. (Kusma yok) Sizde durumlar nasıl ?
mucizemizibekliyoruzz Cansu16 o haftalarda hiçbir şey hissetmiyordum hamileliğimi bile. 8den sonra sıkıntı başladı 😄
deletedmom6295 Cansu16 6+3 te kalp atışlarını henüz duymamıştım. Hamilelikle ilgili de uyku dışında baika birley hissetmiyordum. O dönemi bulantısız ama bol kanamalı atlatanlardanım.
Cansu16 deletedmom6295 benimde anılarım var öyle kötü günler geçirdim geri de kaldı... Dua edelim 🙏🏻 Bu üçüncü gebeliğim Şimdi ilaç kullanıyorum...
Htchmz Bnde oulyle 6+5 ama cok kotuyum kusmuyorum ama surekli acı su geliyor ağzıma gunduz gözümü acamiyorum gece hic uyku yok ve asiri yaniyor ayaklarim 😔
Cansu16 Htchmz ağzımın tadı yok benimde ve Canım ne istiyor onu bile anlamıyorum. 🙈 Benimde ayaklarım çok yanıyor. Kalp atışını duydunuz mu ?
Htchmz Cansu16 ultrasyonda attigini gorduk ama sesini duyamadik haftya duycaz rabbim nasip ederse insalllh 🤗
yesillimonn Bende de 6 haftalıkken başladı suan 8 haftalik olduk yine ayni mide bulantisi tiksinme hala geçmedi ama ac kalmayin kizlar yemeyince daha kotu oluyor insan zorda olsa yemeye calisin😑
Seten Htchmz bende 7+4 hiçbirşey yapmak istemiyor mide bulantısı açım ama yiyemiyorum ne yiceğimi bilmiyorum sürekli uyku hali herkese bir sinir olma hali
Cansu16 Seten çok iyi anlıyorum ki sen benden bir hafta öndesin. Bende sanırım artarak devam edecek 🙄
Htchmz Seten sinir bnde de cok falza normlade cok sakin bir insanim eşim şok oluyor bna bu hallerime dengemizi sasrtti bu bıdıklar bizm neyse onlar tek iyi olsunlarda biz katlanrz