Hayzem Minikkkkkkk eğer bebeğin haftasından öndeyse gelişi güzel ise 37 de bir sorun olmuyor die biliyorum ilk gebeliğimde 37de sezaryen oldum bnde suyum geldiği için
Bir_tospik_beklerken Aslında 37. Hafta bebeğin ciğer gelişimini tamamladığı hafta diye biliyorum ama erken doğuma giriyor mu bilmiyorum
LivaveLeyla Mltm88 gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah nasıl oldunuz merak ettim sizi sizinle aynı dönemiz doğuracağınızı yazmıştınız sonra kaybettim izinizi ☺️ bende 36+5 günlüğüm haftaya cuma inşallah doğumum 🤲🏻🌹
emrbalayse Minikkkkkkk hayır olmuyor 37-42 haftalar arası normal kabul ediliyor. Bundan öncesi premature sonrası postmature olarak geçiyor
kirpapatyasiii Minikkkkkkk 37+3 de oğlum doğmuştu kilosu 2600 du çocuk doktoru prematüre sayılmıyor haftasına göre ama prematüre bebekmis gibi bakın demişti
Nehir3351 37+4 sezeryan olacam 36 dan sonra sıkıntı yok dedi doktorum.bebegin solunumu önemli.solunum.iyise 35 te bile küveze girmeyen bebekler varmış
Mltm88 LivaveLeyla çok teşekkürler çok şükür iyiyiz dün doğum yaptım bugün çıktık..Sizde sağlıcakla doğurun inşallah ❤️❤️
Beyza13- Minikkkkkkk bugün kuzenim 36 haftalık doğurdu ve gebelik zehirlenmesi oldu acil sezeryana aldılar bebek kuvezde
-Zeynepakms- Minikkkkkkk 36 haftalığız bugün muayene oldum bu haftadan sonra artık normal dedi doğum yani 36 dan sonrası için 😊