Nazmila1978 Son adet tarihi 6 Eylül, 14,15 tarihinde uçuk pembemsi akıntı oldu sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? 10 Eylül de adetim bitti 12 Eylül ilk ilişki oldu, 14,15 Eylül de diğer sizce yerleşme mi yoksa ovilasyonmu?
nevamm1 Nazmila1978 yumurtlama zamanı da bazen lekelenme ve hafif kanama olabiliyormuş adetin yeni bitmiş canım bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz yerleşme kanaması beklenen adetten 3 gün önce yada 3 gün sonra olur senin ki daha çok yeni.biraz daha bekle inşallah Allah’ım nasip eder en kısa zamanda 🌺🙏
Papatya2768 Nazmila1978 benim 1 hafta öncesi olmuştu lekelenme hatta regl oldum sandım ramazanın son günleriydi orucu bırakmıştım ama yerleşme kanamasıymış
ENK nevamm1 ya benimde perşembe günü değerim 14.6 çıkmıştı ama kanamam oldu 4 gün boyunca yoğun doktorda kese göremedi kimyasal gebelik diye düşündüm dün yani 1 hafta sonra sağlık ocağına gittim kan verdim sonuc 55.77 çıktı ben o kadar kanama yaşadım anlamadım yardımcı olun
nevamm1 ENK kimyasalda değer yükselmez düşer ama bu kadar az yükselmeside normal değil canım tekrar git bence doktora en kısa zamanda keşke yardımcı olabilsem daha fazla 😞
ENK nevamm1 sağol canım yarın randevum var korkuyorum biraz 09.09.21 de 14 çıktı 15.09 da 55.77 normal artış yok mu kafam karıştı
Omay0707 ENK kuzum belkide üstüne görmüş olabilirsin yada kanaman varken değerin yükseldi 200 lere tekrar düşmüş olabilir benimde başıma geldi benzeri ama artışın sağlıklı gözükmüyor kuzım 09.09 14 11.09 da 40 13.09 da 80 yani normal olabilmesi için şuan değerinin 80 ve üstü olmalı en az şu da olabilir 2 kez yumurtlamış olabilirsin
nevamm1 ENK iki günde bir iki katı artış olması lazım canim artış var ama çok az artmış doktor daha iyi bilir tabi Allah yardımcın olsun inşallah güzel bir haber alırsın tez zamanda 😞🙏
ENK Omay0707 artışın sağlıklı olmadığının farkındayım malesef beterin beteri var kimyasal gebelik bile iyi bir haber Rabbım beterinden korusun sağlıklı gebelik nasip etsin canım geç döllenme veya az artıp sonra düzene girermi diye düşünüyorum ama bilemiyorum yani şuan ne yaşıyorum hiç bilmiyorum
Omay0707 ENK ya inşallah iydir güzel arttar tekrar kan ver bence yarın aynı saatte o zaman yükselişini görmüş olursun içimiz rahatlar😊 kimyasal da olsa üzülme arkasına hemen gebe kalanlar cok
ENK Omay0707 inşallah kuzum öyle kötüye hazırlamışım ki kendimi emin ol kimyasal gebelik beni şu durumda mutlu eder Allah beterinden korusun hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir artış olur yarın aynı saatte kan vercem randevum var doktora
ENK Omay0707 suanlik öyle görünüyor 🥰 Bi kaç seferlik daha beta takibinden sonra netlesecegini düşünüyorum tabi yine kendimi herseye hazirlamisim
Omay0707 ENK Allah’ım korusun inşallah sağlıkla ilerler 😍 yat bi kaç gün tuvalet harici kalkama fazla 😊😊
ENK Omay0707 amin inşallah canım güzel duaların için teşekkürler Rabbım herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Tamam canım Senin dediğin gibi doktorda önceden adet oldum diye her ihtimale karşı progestan verdi ve tuvalet harici kalkma bu 4 gün boyunca dedi 4 gün sonra tekrar beta hcg bakacak ozaman daha çok netleşir diye düşünüyorum kuzum hayırlısı 🌸