mco Hanımlar sabahtan beri iç çamaşırımda azar azar ıslaklık görüyordum. Az önce iç çamaşırımın avuç içi büyüklüğünde ıslandığını gördüm bu bebeğin suyu olabilir mi ?
Polyannaa123 mco canım bazılarınki bir anda gelirken bazılarının böyle azar azar geliyormuş bence suyun olabilir haftanda iyi çünkü
mco Polyannaa123 Hiç durmadan azar azar gelse koşa koşa gidicem ama şuan iç çamaşırımı değiştirdim kuru napıcağımı sapıttım 🥺😰
Nur3955 mco Sezeryanla doğum olmasının sebebi ney peki benim de sarı sümüksü gibi geliyor genelde su gibi hep günlük ped değiştirip duruyorum Dr akıntıdır demisti suyu normaldi geçenlerde
mco gokcekocyigit07 Hamd olsun iyi sezeryana aldılar gece bugün sezeryan ağrılarıyla baş etmeye çalışıyorum 🌸
gokcekocyigit07 mco bol su iç, süt yapacak çaylar var aldır iç, temelinde süt var sonuçta stres yapma, bebeğinle sürekli temas halinde ol, ılık su masajı çok iyi gelecektir, süt yapacak bir çok şey var ama en önemlisi stres yapmamak 👍
mco gokcekocyigit07 valla utanmasam oturup ağlicam hastane odasındayım bi yandan sancı çekiyorum bi yandan bebek aç sürekli mama vermek zorunda kalıyorum 😢
gokcekocyigit07 mco ağlayacak bir şey yok sakin ol, sabırlı ol, kendini kötüye şartlama, bebeğinle ten teması kur, senin sütün var zaten sadece sabırlı olmalısın.