Flower-890 4 gün sonra doğumum var ama oğluşumuzun ismine karar veremiyoruz siz bize yardımcı olur musunuz 🥰 💙tuğra 💙göksun 💙sungur Han
teletabi Flower-890 sungur 🥰 çok sevdiğim bir abimin soyadı yoksa bende çok istiyordum sungur koymayı ama çok abest olacağını düşünerek bu teklifi içimde kendim reddettim🤣bence çok güzel olur ama en iyisini siz karar verirsiniz. Bizimkiler sadece fikir olur sizlere. Ama bi yönden de kuranda geçen bir isim olması güzel olurdu nacizane fikrim tabiki çünkü biz onlara koyduğumuz isimlerden mesulüz🤲🏻
cidolila Flower-890 içlerinde en güzeli bence 3 seçenek var sa kesinlikle tugra 💙 sizin içiniz hangisini sıcaksa onu koyun
Flower-890 teletabi çok haklısınız tabiki ☺️Eşimin babası bu ismi önerdi sungur Alp veya sungur han biz de seçenekler arasına koyduk ☺️
gokcekocyigit07 Hepsi de çok farklı isimler bilemedim ama Tuğra ve Göksun dan birleştirme Göktuğ diyorum 😁 tabi benimkisi öneri, hakkınızda en güzeli olsun.
gokcekocyigit07 Flower-890 Allah bağışlasın, bizde de kuzenler, Göktuğ ve Sefa 🤭 oradan geldi aklıma.
Flower-890 gokcekocyigit07 amin herkesin bebeğini inşallah ❤️ Üç sene önce Farklı bi isimdi ama şimdi yaygın göktuğ ismi