2609nrgl Bi bakarmısiniz lutfen varmi ikinci cizgi ben cok hayelet goruyorum wma kamerada anca bu kadar
AlyaEkmen_ 2609nrgl bende gördüm ikinci çizgiyi yarın bence erken gebelik testi ile deneyin varsa da çok yeni
2609nrgl Boncuk123 elfmoom Powergirls bosyapmaa AlyaEkmen_ Kubbbraa Duy_gu Papatya44 Ccgdm Asl90 Fatma_4224 Asl90 kızlar bunuda simdi yaptım ben gene görüyorum bakrmisinix bi
Aylinnnnnnn 2609nrgl ben gördüm testi tekrarlamalısın bence belki kuruma çizgisi olabilir ama gördüm ben
Alparslaninannesii 2609nrgl benimkinde böyleydi negatifti seni üzmek istemem ama heveslenme çok lutfen
elfmoom 2609nrgl hepsinde gözüküyor zaten🙏🏻 varsa da çok küçüktür 🌸 bi kan testi verin yarın sabahtan
Fatma_4224 2609nrgl canım cok silik bi cizgi gozukuyor ama yine de cok heves etme uzulme daha sonra sen en iyisi bir kan ver adet gunune daha var ise adet gununu bekle oyle kan ver inşallah vardır gebelik 🤗🤗
Buket_dadas 2609nrgl sanki hafif den var gibi ama bilemedim insallah olur yani cok hafif den gözüküyor gibi dua et insallah olur iki veya 3 gün daha bekle test al garanti olsun birdaha yap da o testi niye o hale getirdin ki😂😂benim gibi parcalamısın belki cıkar diye🤣🤲
Boncuk123 2609nrgl bir kaç bekleyin derim testi tekrar etmek için. İçimiz rahat değilse kan verin hem daha iyi olur 🙏🌸
2609nrgl Boncuk123 en iyisi bekleyim cunku üzülüyorum sonra 3 tane kaybim var 1 i düşük 2 si kimyasal gebelik
AlyaEkmen_ 2609nrgl o zaman biraz daha bekleyin regl olmazsanız tekrarlarsiniz yine inşallah vardır gebelik🤰
Kubbbraa Bence hemen şimdi gidin acilden kan verin hemen yapıyorlar 1 saate çıkıyor varsa çok yenidir ama çizgiyi bende gördüm ama burda kuruma çizgisini öğrendim yıllardır test yapıyorum hiç denk gelmedim o ayrı 😀 rabbim gönlünüze göre versin
2609nrgl Kubbbraa zaten kuruma cizgisi olamaz cunku yarim saat anca oldu yapali ama beklemek istiyorum hayal kırıklığı yaşamamak icin 3 kex yaşadım malesef :(