ElifNbglsahin Bugün doktora gittim bebeğimin kilosu 1490 gram boyu 39 cm 28 haftalık gebeyim 2 hafta önden gidiyoruz ultrason da 30 haftalık çıktık sizde durumlar nedir bebişlerin kilosu ne durumda 🥰
ElifNbglsahin Bebegim_90 evet hissediyorum sürekli çok hareketli zaten 22 haftadan itibaren çok net şekilde hissediyorum son zamanlar da daha da hissediyorum sert tekmeler geliyor hiç durmuyor kıpır kıpır
ElifNbglsahin Bebegim_90 neden hissetmiyorsunuz ki acaba ? Doktora gidince sordunuz mu bi sıkıntı yoktur umarım
Fatmakara97 Bebegim_90 hissetmeniz lazım aslında hiç mi hissetmiyorsunuz yoksa ara ara mı çok az mı hissediyorsunuz . Doktorunuza sorun bence en son ne zaman kontrole gittiniz. Veya kilonuz çok fazlaysa onunda etkisi olabilir
ElifNbglsahin Betfer çok düşük değil ama kilosu , yine de muz ceviz kaşar peyniri süt yoğurt tüketin bebeğe kilo aldırıyor
Ozzz14 BebekveAnneler Belizmoms Betfer muz yemenizi öneririm doktorum söylemişti faydası olmuştu ilk gebeliğimde bebeğe kilo aldırdı her gün bir tane muz