Lalin2580 Kızlar kaşıntı ve yanma vardı hafif vajinal bölgede doktoruma söyledim bu ilacı verdi kullandıktan sonra daha beter kaşıntı ve yanma yaptı kullanan var mı ne zaman geçer bu🤦♀️
Meryem2746 Lalin2580 dün gece kullandım bende kremiyle birlikte bugun öğleye kadar benimde artmıştı kötü oldum ama şuan rahatladım önce kaşındırıyor sonra geçiriyor galiba
Fadikb Lalin2580 ya sormayın bende kaşıntı felan yoktu 2 gün önce kullandım ertesi gün kaşıntım başladı 😂
Zynpozen Lalin2580 bende de başladı mantar enfeksiyonu dun gece kullandim o fitilden doktorum vermişti baya bi yakti kaşıntı oldu sonra oylecene uyumusum sabah bi uyandim baya bi akintim olmuş işe yaradığıni gosteriyo sanirim bakalim ne zaman gececek cok fena bişey mis ama 😑😑
Lalin2580 Meryem2746 ay inşallah geçirir 2.yi de 3 gün sonra kullan dedi ama kullanmasam mı diye düşünmüyo değilim🤷♀️
Lalin2580 Fadikb bende çok hafif vardı daha da çoğaldı kullandıktan sonra sizin geçti mi peki 2.yi kullandınız mı?
Lalin2580 ZumrutHanim inşallah hadi bakalım serklajlıyım bir de dikişlerime zarar gelmesinden korkuyorum 😔
Lalin2580 Zynpozen aynen çok kötü gerçekten benim de akıntım başladı kaşıntı azaldı inşallah iyileşiyodur 🙏
ayselll123 Zynpozen Ya çok afedersiniz ama bende kullandım benm de akıntım var ilacı koyuyorum ama saabah kalktığımda hiç togun bı akıntım olmuyor neden acaba fazla ileri koymadigimdan mi.kaynaklaniyor ?