Mavi_bulut Kraft fresh park yatak kullanan var mı? Memnun musunuz sallanma fonksiyonu kullanışlı mı ses çıkartıyor mu tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum🥰
Okyanusmavisi-17 Mavi_bulut bende şurda bekliyim ama kimse bişey yazmamış özellikle kumaşını merak ediyorum 😅
Ankaku Mavi_bulut hangi park beşiği alirsan al sallanmayi bekleme çünkü ayaklar sonrada takıldığı için sallanırken hoş olmuyor.. yeni doğan bebegin sallanmaya ihtiyacı yok zaten. Ama illaki sallicam dersen anakucagi al park beşikten sallanmayi bekleme.
Mavi_bulut Okyanusmavisi-17 evet kimse yazmadı ben aldım bu hafta gelir gelince ben cevaplarım artık kendi sorumu 😂
Okyanusmavisi-17 Mavi_bulut geldiğinde yorum yaparsanız sevinirim tabi o zamana kadar almamış olursam fikir olur en azından 😅
Okyanusmavisi-17 Mavi_bulut fiyat olarak gerçekten çok iyiye düşmüş sanırım alıcam bitmesinden korkuyorum 😅
Okyanusmavisi-17 Yatak geldi mi acaba canım merak ettim bende sipariş verdim ama gelmedi daha çok merak ediyorum 😊
Hzlkaya Park yatak çok sağlıklı sallanmıyor kumaşı hışır hışır naylon sallandıkça hışırtı yapıyo yeni doğan için sallanması uygun değil bebek sağa sola savruluyor