Duygu Merveksgn ben günde bir tane içiyorum sade ama meyveli olanlar zararlı glikoz var içinde ve karaciğer yağlanması yapıyor sade olanlar mineralli mideye iyi geliyor
cinla Ben tuketiyorum ama disarida biraz gazini kacirarak ama bunu ben tercih ediyorum yoksa normal olarak tuketildiginde zarari yok diye biliyorum😊
EliniVermiyorHayat Evet sade soda iç dedi doktorum vitamin ilacı içemiyorum demiştim sade sodayı önerdi içemezsen limon sık demişti
Gulistan Ben gebeliğim boyunca hep içtim soda şu son 1aydr canm istemiyor arada içiyorum zararı yok dye bliyorum
Ceydazgl Magnezyum potasyum açısından çok faydalı mineralli ,ben bulantılardan çok içemiyorum üçer yudum alıp bırakıyorum siz içebiliyorsanız mutlaka için mide yanmasınada çok iyi geliyor
Yasminn Bende sade içiyorum içine biraz limon sıkıyorum iyi geliyor meyveli tavsiye etmem gazlı onlar koladan pek farkı yok
Funda8989 Merveksgnbende öyleydim .kara turp al oy onu dibine azcik delik ac bal koy .sabahta ic .cok iyi geliyor😉her gün yap bunu düzelene kadar.