Ilayda11 Kendı acı eşiğine alakalı ama tavsiyem 40 ını bekleme zaten sureklı haraket halınde olursan gunden gune daha ıyı oluyorsun hergun agrıların azalıyor 1-10 gunun sonunda da takmanı tavsiye ederimm 🥰
sessiz_oyuncu Minnacikbiranne yani artık o anki duruma bağlı. 😊 bnde yeni bi korse alıp takmak istiyorum bkalm hayırlısı
sessiz_oyuncu Minnacikbiranne doğumdan sonra deneyimlerini paylaşırmısın. Doktor korse için ne diyecek. Sağlıcakla kavuş bebişine inşallah canım 🥰🌸
Minnacikbiranne sessiz_oyuncu paylaşırım canım inşallah kendime geldiğimde yazıcam doğum hikayemi de yazıcam tecrübelerimi de buraya da yazarım ☺️
Zhraaltun Minnacikbiranne hic kndine oyle sartlandrma valla bn ilk kakista bile oladr rahttimki kafada bitiyo hersey acr olurum die duusnme bni birakin kndim yuricem dedim hemn ve o gece hastanenn uo uuzn koridorunda 42 tur attm toplam eve gdincede herseyi kndim yaptm agrim sizjm olmadi sukur🥰
Zhraaltun Minnacikbiranne bn gazi ayaga kalkar kalkmaz yaptim ertesi gun taburcu oldum bi gece kalmalisin