muallimehanimmom5 Nazmila1978 tıbben geçerliliği varmı araştırmak lazım 🤷🏻♀️ ilginc bir teori🤭 ben ovülasyon testi kullandığım için gün aşırı yumurtlama günü öncesi sonrası tüm günleri değerlendirdim eğer bu teori doğruysa bende tuttu 🤭 Allah nasip ederse oğlum olacak yumurtlama günü olduğu için 😜
NurseL72 Evet doğruluk payı var ama %100 değil tabi sadece ihtimal artıyor erkek bebek isteyenler yumurtlama günü birlikte oluyor onun dışında olmuyorlar
muallimehanimmom5 NurseL72 🤷🏻♀️Valla hangisi tuttu bilmiyorum 3 gün değerlendirdim önceki gün o gün bide ertesi gün 😜 Valla bunlar tabi işin şaka tarafı rabbime hamd olsun nasip etti kısmet ne zaman sa o zaman oluyor 🤗
Nazmila1978 Hanımlar yumurtlama günüm takvime göre 15 Eylül dü. Fakat 12,14 ve 15 Eylül ilişki yaşandı, 14,ve 15 i uçuk pembemsi akıntı oldu sonra kesildi, şimdi kızlar o kanama çatlama mıydı yerleşme miydi? Son adet 6 Eylül 10 Eylül de bitti.
Gizemin-minnakI @Adapte34 mesela 30 günde bir adet görüyorsak yumurtlama adetin başladğı tarihten itibaren 16. Gün oluyor . 2 güne bir ilişki de şansı arttırıyor .
NurseL72 muallimehanimmom5 evet aynen öyle Rabbim herkese gönlündekini hayırlı bir şekilde nasip etsin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰