Prensesiminyolculugu Bebeğinizin kilosu ve gelişimi nasıl hanimlar ? Doğum için doktorunuz birşey dedi mi ?
Prensesiminyolculugu Bebeksum masallah 🥰 benim 31+4 uz ve 1750 gr minyon bir bebek dedi kafama takıldı birazcık 🤔
Bebeksum Prensesiminyolculugu cok bi fark yok gibi arada 1 hafta 300gr son haftalarda daha fazla kilo aldıklarını düşünürsek yakalar bence ki önemli olan sağlıklı olması ben 1800kg doğmuşum 💁🏻♀️😂
Prensesiminyolculugu Bebeksum Evet sağlığı yerinde çok şükür önemli olan o zaten minik olan bebekler diğer bebeklere göre daha çabuk toparlar ve daha iri olur diyorlar ama işte ister istemez kafasına takılıyor insanın 🥲😅
Prensesiminyolculugu elisss_61 bende anlam veremedim zaten bu haftalar 1500-1900 olması gerekiyormuş ama bizimkine küçük dedi
Doga-Deniz Haftanın başında (31+1) doktora gittiğimde kilosu 1800 boyu 44 cm gayet iyi , önde bir bebek dedi. Her doktor farklı yorumluyor sanırım
Prensesiminyolculugu Doga-Deniz evet sanırım öyle hatta adet tarihini tekrardan hesaplamamiz gerekebilir yada bebek minyon dedi okadar üzüldüm ki
Prensesiminyolculugu Hilal-_19 karın bölgesi bir hafta geriden geliyor dedi minyon bir bebek dedi ama yazanlara göre de normal demis doktorlar bende bilmiyorum inan aklım ermedi