annesinin_beybisi kendi kendine hamile kalanları sormuyorum c-life, soğan kürü, ino folic combi hariç başka şeylerle tedavi olanlar lütfen yoruma👇👇👇
Ayseee4238 annesinin_beybisi ben hormon tedavisi gördüm 2ay pcostan dolayı hormonların bozulmuş sonra 6ay doğum kontrol hapı verdi doktorum ama hiçbirinin işe yaradığını düşünmüyorum şahsen en sonunda 3ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum oda olmayınca aşılama yaptırmak zorunda kaldik ama eşimde de sorun vardı benim. Birde 3ay sadece iğneyle gördüğüm tedavi sonrasında 2ay ara vermiştik o esnada soğan kurunu yaptım ve başka bı doktora gittiğimde o kadar kucukki ben buna pcos bile demem demişti onun faydası olduğunu da düşünüyorum.
annesinin_beybisi Ayseee4238 soğan kürünun mu faydası olduğunu düşünüyorsun ben onu 6 ay arayla 2_3 kez denedim ilkinde kistime bir etkisi olmadı ama hamile kaldim kimyasal düşük oldu 2 ve 3 te faydasını görmedim en son mayısta yaptım 6 ay dolunca yine deneyeceğim neolur ne olmaz artık tüp bebekten başka çare kalmadi bir de yürüyüş abur cubur beyaz ekmeği bırakıcam
Fatma_4224 Aynuromer canım çatlatma iğnesini doktor mu veriyor yani ne tür bir tedavi uygulandı ben femara kullandım ama doktor bana çatlatma iğnesi felan yazmadı bu ay klomene basladım doktora soracagım çatlamayı takip edicez mi ayreten iğne vurulmak gerekir mi diye belkide çatlama gerçekleşmedi bilmiyoruz.
Fatma_4224 annesinin_beybisi Niğde de özel kliniĞi olan bir doktora gorundum bana pcos dedi. Ben konya da yasadıgım için konya da özel tüp bebek merkezine yonlendirdi beni Konya’da ki doktorumda PCO gozukmuyor ama tembellik var dedi femara verdi gebe kalamadım bu ay da klomene başladım inşallah hamile kalabilirim
annesinin_beybisi Fatma_4224 tembellik varsa ilaç işe yarar bence bir de takviye kullanabilirsin c life macun gerçekten ise yariyoe yumurtlama olmayalarda en zaten yumurtladigim için ise yaramadi
Aynuromer Fatma_4224 evet canım doktor bizzat kendisi vurdu iğneyi bende klomen kullandım 3 defa olmadı femera ya geçtik oda ilk denemede olmadı ikincisinde oldu çok şükür rabbime 35 olduk kızımla
Fatma_4224 Aynuromer yaa maşallah rabbim bağışlasın canım saglıcakla kucagına Al inşallah bende bu gidişimde doktora sorayım ozaman belki çatlama iğnesi gerekiyor olabilir
Zeyneb12 annesinin_beybisi çoğunu denedim ama yok ne zaman kilo verdim hayatıma hareket kazandırdım o zaman hamile kaldım
Maece annesinin_beybisi Ben pcos’um ve çikolata kistim vardı. Önce Laparoskopi oldum kistimi aldırdım. Sonrasında soğan kürü ile beraber diyet ve haftada en az 3-4 gün yürüyüş yaptım(rahmi çok güzel çalıştırıyor) şekeri azalttım hayatımda,basit karbonhidrat içern şeyler yemedim (pasta börek kek pilav makarna) kilo verdim bu şekilde. 2. Ayımda hamile kalmıştım. Eğer kilonuz var ise doktorum bana 5 kilo %20 şans arttırır demişti. En kısa zamanda hamile kalmanız ve bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almanızı dilerim🌺
Nazlii__ Kistlerim vardı ama muayene de yumurtalıklarımda bir sıkıntı olmadığını söylüyordu doktor tek sıkıntım regli düzensizliğim olmasıydı bunun için 2 ay adet düzenleyici vermişti doktorum (hamile olmaya engel olmayan ) birde folik asit verdi 2 ay sonrasında hamile kaldım
annesinin_beybisi Nazlii__ işte böyle ufak sorunları ilaçla çözüyorlar ama bende yumurtlama çatlama var düzensizlik de yok bu yüzden ilaçlar ise yaramıyor
Hilal-95 Aaanneeyiiim doktorunuzmu önerdi nerden aldınız acaba dedniz şeyi benm ablamdada var pcos inşallah onada yarar allahın izniyle
Aaanneeyiiim Hilal-95 hayır kırmızı reyis mantarı Malezyada üretiliyo ve hiç bir katkı maddesi yok kanseri bile yok ediyo bin birkturlu şifası var netten arastirabilirsiniz
esratpl annesinin_beybisi pcosluydum 40 kilo verdim başka bir tedaviye ihtiyaç kalmadan pcostan kurtuldum🙊
Hilal-95 Aaanneeyiiim nereden alabılırıs acaba int felanmı baktım şimdi güvenilir bıldıniz biyer varmı
Aaanneeyiiim Hilal-95 ben bizzat üyeyim hala ürünleri kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok bundan anlatmak çok çok uzun sürer nasil irtibata geçebiliriz