Merve-1109 Kızlar bu üründen memnun olan varmı çok öven var ama manuel ama elektrikli mi alsam bilemiyorum bilenler yardımcı olurmu
Pambix Merve-1109 Mochi nin muadilleri de var lansinoh ve başka markalarda onlar daha uygun fiyatlı…elektrikli daha hızlı tabi bu tarz manueller sürekli göğüste duracakki yavaş yavaş vakumlayip sağım yapacak ee onu da sürekli memede sabit tutamazsın işin gücün olcak bebeği kucaklicaksin falan çarpınca memeden düşüyormus süt akiyormus ziyan oluyormus. O yüzden lansinoh askılı yapmış en azından alırsan onu al düştü mü ziyan olmaz askıdan dolayı ..
eserife Merve-1109 çok araştırma yaptım. Manuel tercih ettim mochinin. Doğal akışa en uygun sağım yöntemi olup göğsü yanıltmadığı için. Henüz kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum.
Merve-1109 Pambix anladım teşekkür ediyorum lasinoh da alabilirim ama aklımı kurcalayan manuel mi yoksa elektrikli mi almalıyım bu oluyor
Pambix Merve-1109 dediğim gibi vakit açısından elektrikli daha pratik daha hızlı. Bu vakumlu maueller ise surekli göğüste durması gerekiyormus en azından belli bir miktara ulaşması için ee bebek hep kucakta olcak iş güç vs icabında kaç dk yada kaç saate dolacak bilemiyorsun. Az deyince düşüyormuş memeden.surekli memede onunla durmakta zor olur..bebeği emzirirken diğerine takarsın tabi o fırsatta ama işte yeterli miktarda dolar mı kişiye gore de değişir süt durumu.
eserife Merve-1109 ben de civildeki bir indirimde o fiyata almıştım daha da düşmedi zaten. İndirimdeyken ve karar verdiyseniz alın derim. Fiyatlar çok hızlı artış gösteriyor. Benim doğumum ekimde, bir çok ürünü bir anda almadığım İçin çok iyi yaptığımı şimdi anlıyorum 🙂
BRUTAL-BETTY Merve-1109 elektrikli kullanıyorum baby plus marka manuel de var ama manuel çok uğraştırıyor elektrikli olan ilk başta masaj yapıyor sonra kademe kademe yükseltiyorsunuz ve çok güzel süt artıyor elektrikli olanlar
Pambix Benim avent elektrikli var ilk bebegimde almıştım..göğüs kalkanimda var emzirirken diğer göğsüme takicam inşallah, ilk günler emzirince diğer memeden de ister istemez süt geliyor ziyan olmasın ona dolsun diye almıştık.
Kizannesi92 Merve-1109 Bende bunu almaya kararlıydım sonra düşündüm daha doğuma var belki sütüm gelecek hiç ihtiyacım olmayacak ve boşa masraf edeceğim diye birde ben yorumlarını baya uzun okudum emzirirken diğer göğüsten akan sütü toplama haricinde bir işe yaramıyor diye yorumlara denk geldim açıkçası bende soru işaretleri bıraktı bu yorumlar oğlumda makine hiç kullanmadım doğurmadan süt sağma makinesi bir ihtiyaç mi buna karar veremiyorum