Kizannesi92 Hayatdolu Ya bende öyleyim bugün yine başladı alev alev boğazım yemek yemeye korkuyorum 😓 süt ilaç fayda da etmiyor artık rüyamda bile boğazımda ateşler yangınlar görür oldum 😢
brndamla Hayatdolu Rennie duo Surup 👌 Soguk nescafe için, bana asiri iyi geldi. 3 bardak süt, 4 tatli kaşığı granul kahve, 2 tatli kaşığı seker. Kavanozda çalkalayıp, buzlu/buzsuz icin.. 💯
Hayatdolu brndamla bunu çok yapıyorum granül kahveyi sıcak suda hazırlayıp soğutup donduruyorum sonra sütün içine atıp içiyorm serin serin iyimoluyo ama bu aralar yapamdım belki ondan yanma oldu yolsa hergün yapardım
Aybuss Domates kesinlikle yeme canım bende 34+4 üm domates çok fena yapıyor bıraktım yemeyi rahatladım 🙄
balbocegim27 Hayatdolu aynı dertten muzdaribim süt iyi geliyor dediler ictim sütü de hic sevmem tiksinerek ictim bu sefer de ishal olmuşum gaviscon surup aldım 1 saatlik falan iyi geldi 33 haftaligim bende
merveinac55 Hayatdolu 37. Haftadayım ve ben çözümü yeni buldum fazla olmamak kaydıyla çiğ badem yiyorum bi 10 adet falan yani gece artık dayanmadım Ve oturdum araştırdım ne soda ne başka şey bana da fayda etmiyor Yazıda badem olduğunu gördüm hemen mutfağa koşup çiğ badem yedim ve inanır mısınz bunu birkaç gece yaptım o kadar rahat uyudum ki bence deneyebilirsin sen de
annesinin_beybisi Hayatdolu gastrit canım iğrenç birşeydir ve ilaç almadan asla geçmez ben her gün ilaç alıyorum yoksa o şekilde yaniyor benim de
Yesimiko- annesinin_beybisi benim yanmam farklı mı ben anlamadım. Midem yanıyor sırtımda birikiyor nefesimi kesiyor öyle yanıyor bu normal mi?
annesinin_beybisi Yesimiko- evt bunların yanında bir de mideden ağıza doğru uzanan yemek borusu alev alev yanar ve hiçbir sekilde gecmez