Dilara0638 Deletedmom93284 kükürtlü sabun kullan 1 haftaya kalmadan kurutup geçiyor ama bırakıp ara verince yine oluyor ben sık sık kullanıyorum
Kizannesi92 Deletedmom93284 ben sivilcem olunca seba Med in sabununu kullanıyordum uzun süredir yok gerçi ama bir deneyin derim
Sekerfasulyesi Deletedmom93284 ayyy yıllar once roaccuttan tedavisi bile gördüm bana mısın demedi şakır şakır döküldü sivilceler 😁 20.haftadan sonra baya azaldı ama ellemeyin temizliğine dikkat edin birde bu surede makyaj yapıyorsanız yapmayın derim.
Zehra9616 Deletedmom93284 maalesef belirli donem oluyo ben hic sivilce bilmeyen kadin bu hamileligimde perisan oldum
Dilara0638 Deletedmom93284 yok banada doktorum önerdi zaten sadece yüzde kuruluk yapıyor nemlendirici kullanırsın onun için de
Dilara0638 Deletedmom93284 ben neutrogena nın besleyici bakım kremi var mavi olan onu kullandım elimde o vardı
Kizannesi92 Deletedmom93284 cildiniz yagliysa kurutuyor yağı dengesini de sağlıyor gerçi ben kullandım ama annem arastirmisti benim için sayesinde hiç başka ürün kullanmadım
Deletedmom93284 Sekerfasulyesi ay darısıda bana inşallah hiiiç makyaj yapmıyorum sivilcede çıkıyor daha kötü hissediyorum ama napalım gülü seven dikenine katlanır yavrucuğun sağlıcakla gelsinde 😂❤️