Bebegimveben0811- Biz 3 hafta önce gittik doktora yani o günden beri Hiç görmedim bebeğimi yarın kontrol günü acaba nasıl değişimleri oldu çok merak ediyorum sizin nasıl geçiyor bu arada biz 16+4üz
Totomoto Bebegimveben0811- 15+6 yım bende Yarın doktora gitcem bende Merak ediyorum ne kadar büyüdü 😍
tazeannecik1 Bebegimveben0811- Bende pazartesi gidicem çok merak ediyorum her gittiğimde daha da büyüyor çünkü 😍😍
nlycltk Bebegimveben0811- bende cumartesi gitmiştim o zaman 16+3 dün kız dedi haftasına göre herşey uyumluydu vücut ölçülerine baktı bide 168 gr dı 😂
Merveikratanem Bebegimveben0811- 16+6 haftalığım 3 hafta önce gittim biri erkek dedi diğer yeri dar olduğundan pozisyondan göremedi çok merak ediyorum ikisininde cinsiyetini
tazeannecik1 Bebegimveben0811- Cinsiyet belli değil pazartesi kesinleşecek İnşallah 😚 12+6 da kız gibi dedi 16 da netleşelim dedi bakalım 🌸
Bebegimveben0811- Totomoto bana kiz dedi değişmedi eminim sizin de değişmez ama yine de doktor da önemli tabi 🌸
tazeannecik1 Totomoto Bende pazartesiyi iple çekiyorum 🤣 doktorun daha önceki tahminleri tutmuş hep bakalım nasip 😚🌸
Bebegimveben0811- Bebetooo benimde Kizim olacak nasipse 🌸 yapılan yorumlarda da hep Kiz yazılmış sağlıkla gelsinler saliha kullardan olsun hepsi 🐥🤍
AsminMoms 16 haftalık gebeyim üç gün önce gittim bana sanki büyümüyorlar gibime geliyor ya 😂😂 cinsiyeti de öğrenemedik bir türlü göstermedi kendini bebeğim 🥰🥰
Bebegimveben0811- AsminMoms çikolata yeseydin keşke bide idrarın sıkışık olursa gösteriyor benim öyle oldu 🌸
AsminMoms Bebegimveben0811- hadi ya bilmiyordum 🤦♀️🤦♀️ Bir ay sonrasına gün verdi bi de çatlarım artık 😀