Polyannaa123 Kızlar bugün anneannem ilaçlı mr çekildi. Benim aynı odada bulunmamda bir sakınca varmı acaba. Radyasyon yayarmı bilemedim. Internet de araştırdım bisey bulamadım. Bilginiz varmı
balbocegim27 Polyannaa123 gebeler de mr girebiliyoken sizin mr a girmiş annenizin yanında bulunmanızın ne sakıncası olabilir ki
Fadikb Polyannaa123 yanlış mı anladım MR çekildi bitti. Siz aynı odada radyasyon yayar mı diye mi soruyorsunuz ?
Aycha Polyannaa123 Verilen ilaç kontrast madde, radyoaktif bir ürün değil. Radyasyon içermiyor. Sadece bugün anneanneniz toplamda iki litre kadar su içsin ki, kontast madde daha hızlı şekilde vücuttan atılsın.
teletabi Polyannaa123 kuzum ilaçlı mr da aynı sadece koldan annenize ilaç verildi. Bişey olmaz tedirgin olma stres yapma 🙏🏻🤗
Mom6272 abi kadın bişey sormuş terslicekseniz saçma sapan imalı yorum yapcaksanız yapmayın ben okuyunca bile kötü hissettim kendimi. afedersiniz ama iyi birisi olmak hiçte zor değil.. biraz deneyin
Polyannaa123 Mom6272 valla kimseyle laf dalaşına girmemek için cevap vermedim o yorumlara ama gerçekten kötü hissettim. Bir arada nst sonucumu sormuştum ozaman da buna benzer cevaplar almıştım. Benim postum sağlıkla ilgili olduğu için kaynana elti postları gibi ilgi çekmedi malesef canım.
Mom6272 Polyannaa123 aynen öyle kaynana koca başlığı açsaydın sana çok güzel şeyler yazarlardı🤣 boşver amaan bide ana olacaklarr