Gul9227 Annisler hangi hastaneye gidiorsunz ?? Sezeryan dogum mu yapacaksnz normal dogum mu ?? hangi doktordan memnunsnz ve dogum fiyatını ogrendnzmi?:)
Melikemreclk Gul9227 bebeğimin kafasi üç hafta ilerdeymis 28 haftalık hamileyim Sefaköy medipol üniversitesi hastense yapicam sezaryen olma olasılığı var ama keisn değil normal doğum 2250 sezaryen 3250
bebegimizibekliyoruz1 Gul9227 herkes istanbuldan falan yazmış ben de konu başlığı olan izmirden yazayım 😂 irem hepyılmaz a gidiyorum özel karataş hastanesi muayne ücreti 135 tl doğum 4800 dü daha 25.haftamdayım doğum şeklini konuşmadık normalden çok korkuyorum ama sezeryandan da korkuyorum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Susamtanem2 Gul9227 özel ata sağlıkta yaptım Medine meltem hanım ama artık kendi klinigini açtı Açıkçası zor bir Dr ama ben bunu bilerek gittim Instagram dan takip edip hastalarıyla görüştüm Medine hanımdan ayrı hastane ebelerinden ayrı memnun kaldım
poyrazinannesi3547 Gul9227 Merhaba bende 23+5 haftalık hamileyim 9 eylüle gidiyorum 2 ayda 1 de op.dr a gtmeye çalşyorım eşimde görsün diye birde renkli ultrason için doğum 9 eylülde olcak Allahın izniyle 💙hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gul9227 Melikemreclk rabbim saglklı sihatlı kucagina aldrsn insallah doktorun kim ? Memnunmusun doktorundan
Abcd05__ Melikemreclk merhaba bende 28 haftalık hamileyim özel muayene haneye gidiyorum doğum için hastane araştırıyorum memnunmusunuz bu hastaneden ve doktorunuzdan
Guzelyuvam merhabalar, ilk doğum normal bunu bekleyeceğiz bakalım. doktorumun özel muaynanesi var bahçelievler’de 250tl muayne ücreti var doğum ücretini konuşmadık ama 5-6 bin arası olması gerekiyo. sağlıkla gelsinler bütün bebişler inşallah. 🤎
Melikemreclk Abcd05__ Memnunum yalnız esim nile giremio odaya muayeneye başka bir özelde renkli ultrason için gittimizde görmüştü bebeğini ama.ben her gittimde resim video çekiom.ordandan görüyor biraz disiplinli bir hastene ama iyi Aralık başından doğum olucak ınslalaj o zmaana kadar yasaklar kalkar en son ziyaretci yasak yaziodu
Abcd05__ Melikemreclk covit zamanı bebeklerin kaderi galiba babaları göremiyor ultrasonda doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim birde yukarıya yazdığınız doğum ücretleri aralik ayına kadar gecerlimiymiş ons hepimiz sağ salim kucağımıza aliriz bebeklerimizi
Hayal11 Gul9227 İzmir medicana hastanesi 24 haftalık olduk 🥰🥰🥰 8.500 TL sezeryan normal farketmez diyor oda süsleme ve fotoğraf İçin ekstra ücret çıkarıyor doktorum çok iyi ana Prof dr Mehmet tunç canda 365 TL SGK muayene ğcreti var canım