Rabiaaa46 Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk kaçıncı haftada birşey aldınız ve ne aldınız 🤗🌺
Nymphadoraa Rabiaaa46 detaylı ultrasondan sonra e bebek e gidip gördüğüm her kıyafeti almıştım sanırım 🤭 bundan önce bir kaybım vardı çünkü. Detaylı ultrasonda sıkıntı olmadığını öğrenene kadar içim rahat etmemişti hiç alışveriş yapmamıştım. Bir nevi totem gibi oldu benim için
bahtnurr1 Rabiaaa46 24.haftaya kadar bekledim ben yaa iğne bile almadım aldırmadım da kimseye 😊sonra da ilk bez ıslak mendil deterjan falan aldım , 28de falan kıyafet işine başladım şuan 32.haftadayız dün bitti alışveriş işlerimizin hepsi 🥰
1fatosss Rabiaaa46 13 tane kitap aldım 😍 kitap önemli bu süreçte bol bol okumayı düşünüyorum minik kuşuma 🌸
Rabiaaa46 Nymphadoraa olsun Allah’ım bunu hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizde daha çok miniğiz ama sabırla bekliyorum zor olsada 😅
bahtnurr1 Nymphadoraa benimde öyleydi yaa bir kere korkunca insan , iyiki de almamışım detaylıda cinsiyetimiz değişti 😂
Nymphadoraa Rabiaaa46 doğum yaptım ben oğlum 3.5 aylık ☺️Allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
bahtnurr1 Rabiaaa46 bence geçiyor yaa bakınca hangi ara 32ye geldim daha dün öğrenmiştim diyorum 🥰 hele hapları tutarken bi bakıyorum bitmiş ya daha da hızlı geçmiş diyorum
Rabiaaa46 bahtnurr1 İnşallah geçer hızlıca 🙈 insan ilk olunca daha da bi heyecanlı oluyor bende hemen almak istiyorum birşeyler 😅
Mom54544 Rabiaaa46 15.hafta da falan küvet seti reflü yatağı babam gaza gelip mama sandalyesi de almıştı 😂😂😂