2cocukbianne Kızlar 7+3 hamileyim 1 lira büyüklüğünden biraz fazla kanamam oldu hemen doktora geldik iğne yapılacak ve ilaç başlanacak . Bu haftalarda kanaması olan oldu mu ilk gebeliğimde hiç başıma gelmemişti
Ayse254 2cocukbianne benim de o haftalarda oldu ilaçla duruyor genelde kan ama sizin dinlenmeniz gerekiyor bir süre doktorun dediklerini yaparsınız endişe etmeyin fazla birçok insanın başına geliyor
Ysemek 2cocukbianne benimde olmustu ilaclarimi aksatmadin bol su ictim mumkun oldugunca dinlendim sukur gecti simdilik 🙏🏻
Guney16_Enes21 2cocukbianne ilk gebeliğimde olmuştu iç çamaşırım baya batmıştı farkettiğimde ama çok koyu renkliydi. Yerleşme kanaması olabiliyormuş ama doktorum progestan başlatmıştı bende kullanmadım tekrar kontrole gittiğimde birgün buraya yoğun kanamayla gelir düşük yaparsın dedi o günden sonra korkumdan kullandım
tgba715 2cocukbianne 9. Haftaya kadar olmustu korkma doktor risk yok dediyse bebek alışınca bu tarz kanamalar olabailşyormus
2cocukbianne Ysemek bana da iğne yaptılar kan uyuşmazlığımız da var eşimle onun içinde iğne yaptılar fitil verdi dinlen dedi doktor
Ysemek 2cocukbianne biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi dilerimki hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻
2cocukbianne tgba715 yani risk yok demedi her kanama düşük riskidir dedi dinlen yorulma dedi kirap oku film izle dedi 3 yaşında kızım var nasıl mümkünse onları yapmak 😊
2cocukbianne Ysemek evet iğnelerimi oldum ilacımı düzenli kullanıcam yatabildiğüm kadar yatıcam 3 yasında kızım var ve çok düşkün bana gerisi taktiri ilahi