Vuslaaatt bende egepole gidiyorum şuan izmide en iyi doğum doktorları egepoldemiş araştırın isterseniz doktor akrabam direk egepole gitmemi önerdi çünkü bana neyse tansiyon ölçülmüyo derken ? Sürekli ölçüyolar kiloyuda aynı şekilde bütün doktorlar yapıyo kaldıki Cem bey en iyi doktorlardan çok ilgili ve düşünceli bir doktor bence kardeşinizle bidaha konuşup düzgün bilgi alın he aynı zamanda bizim akrabamızın bebeği 8 aylık alındı bağırsaklarında sorun vardı Çınarlıda Ahmet bey egepolde doğumunu yaptı bebeğin ameliyatları da egepolde yapıldı iyi değil dedipiniz hastahaneyi bi araştırın avrupanın en iyi cihazları şuan egepolde biz annemlerle birlikte hersene chekup larımızı orda yaptırıyoruz doğum içinde aynı şekilde benim arkadaşım çınarlıda doğum yaptı odaları küçücüktü ve havasızdı zor durduk bence bu tarz yerlerde hastahane hakkında bilginiz olmadığı zaman kötüleme yapmayın ben çok araştırdım ve doktor akrabamız sayesinde egepolü tercih ettim Bu arada doktor akrabamız Aydında çalışıyo güzelce araştır bence öyle bilgilendir insanları