Eminetan Kızlar çok kararsız kaldım bir kısım epidural anestezinin daha sonralarında belde ağrı bıraktığını fıtık gibi geçmeyen bir durum oluştuğunu söylüyor bunu yaşayan varmı sizde oldu mu merak ediyorum
Merve_KOPUK Eminetan gecen gün görümcemle bu konuyu konusmustk oda epidural anesteziyle dogum yapms cocugu 3 bucuk yasnda suan ama hala belinde hissedilir bi agri oldugunu soyledi canm 🙄
Saripapatyam1 Eminetan geçmeyen ağrı değil ama yel girmiş gibi ağrı olabilir bir süre. ilkim epiduraldi bu defa genel oldum
Kvsraykt Eminetan epidural tek başına normal doğumda kullanılıyor sezaryen doğum da spinalle kombine yapılıyor eğer sezaryen için soruyorsanız spinal sezaryen oldum 6 ay kadar bel ağrım oldu sonrası hiç ağrımadı
Sibel87 Eminetan evet oluyor malesef her zaman değil ama çok uzun süre ayakta kaldığında ağır bir iş yaptığında çok kötü tutuyor
Eminetan Kvsraykt bu zamana kadar normal olur diye düşündüğümden sezaryenin anestezini bile bilmiyorum😁 bunuda öğrenmiş oldum
Nlfrylmz Eminetan ben spinal oldum fark olmadığı için yazmak istedim. Gram ağrı çekmedim belden kişiden kişiye değişiyor olabilir
Kvsraykt Eminetan herşeyin hayırlısı bende ilk doğumum zorunlu sezaryen oldum şimdi normal doğum yaptım 15 gün oldu
Nlfrylmz Eminetan olabilir. Ayak bileğimi kırdığımda epidural oldum ve bel ağrım çok oldu bunda da öyle olucak diye çok korktum ama çok şükür hiç ağrım olmadı belden.
Nurhan47 Eminetan ben yaptım dokuz gün oluyor hiç bir agrı olmadı ne yan etkı nede bel agrısı cokda memnun kaldım ımkanı olan epidural alsın