Busraeksi Merhabalar İstanbul’dan geldim Sakarya’daki doktorları bilmiyorum önerilerinizi yazar mısınız🙏🏻
Byz_C Busraeksi ben de sakaryadayım 20 haftalık hamileyim henüz gönlüme göre doktor bulamadım 😄 en son beyhekimde sevilay hanıma gitmiştim. Devletten randevu alamadığım için mecburen özel hastanelere gidiyorum ama ücretleri zorluyor biraz o yüzden ayda bir gittim hep
Ayse71 Busraeksi Medar hastanesi karşısı Sedat Umur var oda iyi ve Sakarya kadın doğumda Mehmet Sühha bostancı var oraya gidebilirsin canım eğitim araştırmada biraz sıra almak zor ama düşürebilirsen git derim
Busraeksi Mom62266 beyhekim güzel bir hastane mi ? Medara ve adatıpa gitmiştim daha önce beyhekimi hiç duymadım daha önce🤔
Mom62266 Busraeksi hastanesi Adatıp medar kadar lüks değil ama doktor olarak iyi ben de adatıpa gittim doktor beğenmedim bu doktor hem normal doğumu tercih ediyor genel de
uzmanogretmen Merhaba, medar hastanesi İlknur Gezgin Kuşçu’yu tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız :) Hem çok ilgili, hem tum sorularinizi sabirla ve tatli dille cevaplıyor hem de anneyi gerçekten motive ediyor.
okuyor Ben de Sakarya’da doktor arıyorum. Adatipta deniz Şencan’a gittim. Hiç ilgilenmedi 5 dk bile sürmedi muayene. İlk gebeligim olmasına rağmen hiçbir bilgi vermedi. Memnun kalmadım. Yine adatipta Aslıhan dericioglu’na gittim. Sadece karından ultrasonla ile bakıp boş gebelik geçiriyorsun deyip bana kürtaj için gün verdi. Devlet Hastanesi’nde bebeğimizi gördük çok şükür.
Byz_C okuyor bir tek ben değilmişim ya gerçekten iyi doktora denk gelemedim şimdiye kadar deniz hanıma ben de gitmiştim çok ilgisizdi. Devlet hastanesindeki doktorlar çok ilgili halbuki nermin akdemire iki kez gitme fırsatım oldu özel hastanedekilerden daha çok ilgilendi.
Hayalllllll okuyor özel olarak size eski doğum evi arkasında ali gulsoy ve metin mutlu var onları öneririm
Zeynepmasal Beyhekim Orhan solakoglu hem cok babacan hem de isinin ehlidir sadece muayene saatleri diger doktorlar gibi degildir haftaici 18.00 de baslar cumartesi gunu 15.00 de muayene saatine
Eylul966 Ben Aysun hanıma gidiyorum Adatıpta riskli gebeliklere bakıyor daha çok doçent kendisi ama size Remzi Eren’i tavsiye ederim özel muayenehanesi var serdivan avmnin orda
CNN-b Beyhekim Orhan Solakoğlu 😌 25 haftalık hamileyim ve Orhan hocayla doğuma kadar ilerlemeyi düşünüyoruz bu kadar ilgili anlayışlı bir doktor daha yok aynı şekilde beyhekimde Ertan Çelik hocada iyi ona da bir kere gittik Orhan hoca olmadığı için kesinlikle kuruşu kuruşuna hakediyorlar ücreti 🐣 Hastahane yıpranmış gözüküyor evet ama en lüks olsa ne olur doktor iyi olmadıktan sonra 😏
Zeynepmasal CNN-b dogumunu nasil yapacaklsin canim kararlastirdiniz mi veya dogum ucretini falan hic hastaneyle gorustun mu
CNN-b Zeynepmasal ben normal doğum istiyorum ama bebeğin durumuna bağlı olarak karar vereceğiz dedi şuan için normal gözüküyormuş ama çatı genişliği ve bebeğin kilosu da önemli dedi Orhan hoca 😌 iki hafta sonra kontrole gittiğimde doğum ücretini soracağım size de yazarım ama duyduğum kadarıyla 3300 falan deniyor ☺️
adrmz54 Busraeksi ben Sedat umura gidiyorum..medar hastanesi karşısında kendi kliniği var gayet memnunum tavsiye ederim..🙏