Gulsah1616 Kızlar park yatak almayı düşünüyorum. Ama temizliği nasıl yapılıyor bilginiz var mı? Yani banyoda yıkarsam demirleri paslanmaz mı ?
marbling10 Gulsah1616 neden yıkamak istiyorsunuz anlamadım da kılıfı yıkamak isterseniz çıkıyor çoğunun dışındaki kumaş
Cansudkmts Gulsah1616 park yatak yıkamak olmaz yani en fazla sabunlu suyla güzelce sile bilirsiniz içinde ki demirleri paslanır yokta
kelebekimm Gulsah1616 abimin kızının park besigini getirdim. Bn de yıkamayı düşünüyorum. Koy evimiz de dışarıda sabunlu suyla fircalayip, hortumla durulamayi düşünüyorum. Sonra da güneşin altın da kurur. 😂😂
Gulsah1616 marbling10 evet dış kumaşını yıkamak istiyorum. Yani çocuk sonuçta eli kirli olur dokunur birşey dökülür üstüne. Kullandıktan sonra yıkamak istiyorum
aysimaninveprensinannesi Vallahi bundan 9 yil once kizima aldim park yatak 6 yil kadar yatti acik renkti haliyle kirlendi bilmem kac defa kopukleyip lifleyip fosur fosur suda yikadim ne pas ne bise hic bisey olmadi simdide ikinci cocuguma kullanacagim gayet iyi durumda
Gulsah1616 aysimaninveprensinannesi çok iyi ben de öyle birşey istiyorum. Sizin ki hangi marka? Ben Kraft almayı düşünüyorum
sedanursahin Gulsah1616 ben kraft aldım çıkmıyor kuması ama ince bi kuması oldugu için leke kolay cıkıyor
Gulsah1616 aysimaninveprensinannesi ben de açıl renk almak istiyorum ama özellikler bu kirlenme mevzusu kafama çok takıldı. O zaman alayım yıkayabilirim o zaman. Teşekkür ederim ☺️
kelebekimm Gulsah1616 güneşin altın da çabuk kurur. Zaten kumaşı naylon tipi. Suyu içine fazla almaz ve çabuk akıtır, 5 dk bile sürmez yıkamak. o yüzden de paslanacagini sanmiyorum.
Zeyzey97 Gulsah1616 bez ile silin yikanmiyor canim o besikler deterjanı bez ile sil kurula ben öyle yapıyorum