busrasahinn 28+4 günlük hamileyim bebeğimin iki gündür hareketleri sanki biraz azaldı neden olabilir böyle birşey yaşayan var mı acaba çok korkuyorum hareket ediyor ama eskisi kadar çok değil 😔😔😔
Bayby busrasahinn yorulmuştur canım bi anı bi anına uymuyor bebişlerin bizde 28+2 günlüğüz bigün uykumdan uyandıracak kadar hareketliyken bigün öğlene kadar hareketsiz kalabiliyor
busrasahinn Bayby havalar da çok bunaltıcı iki gündür ondan da olur mu acaba çünkü daha önce de hava sıcak olunca hareket etmediği olmuştu
Ebrar34 O haftalarda bebek kendisine uyku düzeni yapıyor korkmayın tatlı bişeyler yiyip uzanın ve arada elinizle uyarın yine aynı olursa doktorunuzla görüşün
busrasahinn Ebrar34 yiyeceklere bu zamana kadar hiç tepki vermedi çok gıcık bir oğlum var korkutmaya bayılıyo beni hareketleri var ama daha az hissettiriyo o yüzden korktum bende
Ebrar34 busrasahinn hareketlerini sayın siz korkunca o da korkuyor bunu da unutmayın ben eşimle kavga edince hemen hareketini keserdi o zamanlar 🤗
HticeAkan Benim oğlanda gündüzleri tembel çok az hissediyorum geceleri bam bam sadece doktor hareketleri iyi dedi çikolata yiyince bi hareketlenme olmuyor mu yiyip Uzan’ın bende ozman hareketleniyor🤣
gokturksmom Ben de 28+4 günlük hamileyim ve bebeğim hareketlerini hissetmeye başladığım günden itibaren hep baş geliş pozisyondaydı tekmelerini midemde hissediyodum son 1 2 haftadır ters döndü ayakları aşağıda o yüzden ben de bi kaç gün anlayamadım sonra hissettim belki o yüzdendir bilemiyorum ama korkmayın kasılmalarını sertleşmelerini hissedince benim de içim rahatlıyodu demekki bi şeyi Yok iyi diye 😊
busrasahinn gokturksmom bugün bişey farkettim hıçkırıklari aşağıda hissediyorum sanırım aşağı döndü şimdi biraz daha iyi çok şükür😊
58Vildan canım uyku düzeni oturuyor bizim bebiş 28 den 30. haftanın sonuna kadar çok şok nadir haraket etti korktuğumda soğuk bişeyler içiyodum öyle zar zor oynuyordu