clsm şimdi olduda gece sancımız tuttu mesela sezaryene alınacaz. bu lavabo konusu nasıl oluyor yani lavman mı yapılıyor? çünkü planlı sezaryen olunca yemek yemeyin diyorlar geceden sonra.
marbling10 clsm acil sezaryen olmuştum, doğum başlamıştı zaten ama açılma yoktu. evdeyken tuvalete girip gittim ama hiç bunu falan sormadılar. Hatta sezaryene alacağız dediler, tuvaletim var gibi hissediyorum dedim normal deyip direkt ameliyata aldılar
Kksll clsm Benim acilen sezeryan olmuştu normal olacaktı bianda sezeryana döndü hatta nst de bebeği hissederim diye yemek yedirdiler bı güzel tıka basa yedim 😂 ama sezryana dönünce lavman filan yapmadılar direk ameliyata aldılar sadece ne yedin diye sordu doktor bende söyledim maşallah maşallah dedi😂😂 hiç aklimdan çıkmaz aklıma geldikçe gulerim
Esqado Canım yemek yemeğin derken lavman için veya tuvaletin için denilmiyor. Miden boş olsun diye deniyor anestezi verince tüm organlar çalışmadığı için mide de yemek varsa geri gelir soluk borusuna Allah korusun bogulabilir hasta. Mesela acil bisey oldu gittin önce mide hızlı sindirsin diye ilaçlar verilir. Mide doluysa ilac vermeye de zamanları yoksa genel uyutulur hasta mide de çalışmasın diye. Korkulacak bisey yok merak etme içini ferah tut sen.
clsm Esqado ben Esqado aa ben öyle bilmiyordum. ilk gebeliğim. bunuda öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim ❤️
clsm Kksll bende bu yemek olayını lavabo olayıyla kıyaslıyordum sağolsun arkadaş bilgilendirdi. benimde zorunlu sezaryen olacak ama gün vermiyor sancılarını bekleyelim dedi doktorum ondan böyle bi başlık açtım. lavman yoksa çok iyi 😂