Deletedmom93428 Kızlaar yarın sezeryan olacağım. Ve tek başıma büyğteceğim annem sadece 1 hafta yanımda olacak tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim hemen toparlanmam konusunda, özellikle süt gelmesi konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim 😊
Guney16_Enes21 Deletedmom93428 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al inşallah bebişini. Bol bol yürüyüş yap suyu çok içmeye çalış. Ama en önemlisi hareket. Yürüdükçe iyileşeceksin ama annen varken dinlenmeyide ihmal etme sütün insin. Kafan ne kadar rahat olursa iyileşmende sütünün inmeside o kadar hızlı olur Allahın izniyle
Delicesareti Deletedmom93428 ben daha Doğum yapmadım ama sütün hemen gelmesi için bol bol yeşillik yemek lazımmış benim ablam da sezeryan Doğum yapmıştı sürekli bulgur pilavı yerdi çok güzel süt yapıyo hatta hatırladığım onun yüzünden bende sürekli bulgur pilavı yerdim küçüktüm o zamanlar😂bide kayısı kompostosu süt artırıcı çaylar ve bol bol su ve ılık duş benim bildiğim bunlar inş hemencecik gelir sütünüz
Nzlozkn Deletedmom93428 canım hayırlı olsun bebişine kavuşma kararı almışsın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Aag06 Toton yere degmesin kurt var gibi surekli hareket halinde ol acisada sizlasada yuru yemek yapmaya yardim et evi toparla surejli biseylwrle ugras ayakta toparlarsin hemen
Aag06 Deletedmom93428 yok yok agir kaldirma agir bisey itip cekme soeun olmaz temiz tut orayi islak birakma hic nemli kalmasin,sut gelie bisey olmaz hosaf ic bol.bol sutlac falan ye
Es_kaya51 Deletedmom93428 süt için bol su tüket ben bestlak damla kullandım bence işe yaradı hastanede duş alamadım o sebeple sıcak kaynar suya temiz bir bezi ıslattım siktim ve göğsüme koydum bi kaç kez ve süt indi vardı ama bı turlu inmiyordu sende yaparsin belki eve gelir gelmez duş aldım ondan sonra tam geldi zaten bende yeni doğum yaptım taze bilgi🤭 birde ameliyattan sonra sakin usutme oda sıcak olsa bile sırtına yelek veya şal kullan corapta ihmal etme sakın birde nasıl yaptıysam atlet koymamisim çantaya ameliyat ağrısı hiç çekmedim sayılır ama sırt omuz ağrısı feciydi