Gulcanalg Merhaba arkadaşlar 11.haftada ikili test yaptırıp cinsiyetini de öğrenen oldu mu? Yarın randevum var merak ediyorum 💜
Ozlem2206 Gulcanalg Bende heveslenmiştim ama doktorumuz erken dedi bir sonraki randevuda öğreneceğiz inşallah ama öğrenenlerde var şansınıza artık😊
AlyaEkmen_ Gulcanalg ikili testte 11+3 de kesin olarak oğlum olacağını öğrendim doktorumuz yüzde 99 erkek dedi ama ben net olsun diye 16.haftaya kadar bekledim 16.haftada da erkek dendi detaylı ultrasona da girdim sonrasında oradada erkek denildi şimdi 22+3 deyiz 2 gün önce kontrolde de yine erkek dendi 🙈🥲yani eğer pozisyon uygun ise öğrenilir bizimki hiç saklamadı kendini
Merve_KOPUK Gulcanalg bana ikili taramada %75 erkek dedi ama kendi doktorumda net olmasada kiz gibi diyo 20 haftaya geldik hala net degil yarin randevum var bakalm netlesick insallah 😊😊 senin haftaların cinsiyet netligi icin cok erken yani canm yanılma payı olabiliyo 🤗
Gulcanalg AlyaEkmen_ yaa çok şanslısınız inşallah bende öğrenirim 🤗 bi oğlum var onu 12.haftada öğrenmiştim darısı bu yavruma 💜
Gulcanalg Merve_KOPUK evet Yüksek ama işte bi ihtimal belki öğrenen çoktur şansımı zorlarım diye düşünüyorum 😅
Merve_KOPUK Gulcanalg evet öğrenenler var ve geneli erkek bebek bekleyenler pipi direk kendini gösterdiği icin herlde 😂😂
DuyguuTopal Bizimde yeni vardı kontrol 2li test yaptırdık ama cinsiyet öğrenemedik ben sordum 15.haftalıkken bakalım tekrar dedi
sedacelikss Öğrenebilirsiniz ama öğrenseniz de güvenip alışveriş yapmayın derim,bize kız dendi 16.haftaya kadar ona göre elbise aldım sonra erkek olduğunu öğrendik🤦🏼♀️🥰
Hifaefraimm Gulcanalg bende pazartesi gidicem bakalım inşallah öğrenirim şuan12+3üm bakalım artık ikili test yapmayı düşünmüyorum açıkçası
_yagmurcuum_ Hafta ikili testte kıza benziyor dediler 16. Hafta erkek denildi oğlumuz oluyor yanılma payı olabiliyor 🤗🙏🏻
Hifaefraimm Gulcanalg bilmiyorum ben bişiden değil karnıma o ineyi koyarken cok acıyo videoları izledim yapamam bebeğede zarar verir diyorlar düşüğe yol açıyormuş ne acısına mede tehlikete gerek yok diyorum ama size karışamam bu sadece benim fikrim siz kendi fikrinizde özgürsünüz