Meryemtolga Merve_ylmz ben ikinci resimde yaklastirinca cok cok silik bi cizgi gördüm ama kendimden örnek vererek cok ümitlenmeni istemem iki uc gun bekle istersen tekrar test yap yine cikarsa o zaman kan ver. Hakkinsa hayirlisi olsun.
muge1661 Meryemtolga canım benimde adet günüm yarın erken gebelik testinde bugün böyle çıktı , ama peçeteye pembemsi turuncımsu gibi leke geldi sabah 7 gibi şimdi bişe yok ama sökülcem gibi. Kimyasal gebelik olabilir benim https://imgyukle.com/i/ZajNS
Meryemtolga muge1661 belki benimde kimyasal gebelikti bilmiyorum cunku birer gun arayla uc test yaptim hepsi silik cikti sonra kan verdim negatif bilmiyorum ya.
Eslemhira Meryemtolga yani resimde cok gözükmüyor ama benimde silik cizgiydi oyle anlamistim hamile kaldigimi iki gun sonra daha belirgin olmustu adetimde bir veya iki gun anca gecmisti sanirim
Meryemtolga Eslemhira benim bugun besinci gunum hala olmadim daha cuma gecesi kan verdim olsaydi kanda çıkardi zaten. Oldum olasi adeti duzensiz biriyimdir zaten adetim baslayip bitince onumuzdeki ay ovulasyon testi ile kendimi takip edip bakacagim