bernars Merhaba adetime henüz 6 gün var dün kan vermiştim. Bugün sonucu aldım beta 36 çıktı yarın tekrar bakıcaz yükselmiş mi diye böyle olan var mı düşükle başlayıp sonradan yükselen
Adnmv38 bernars canım ilk çıkan değer hiç önemli değil gün aşırı 2 ye katlamazsa sorun var demektir katlıyorsa zaten kısa sürede binleri on binleri bulacaktır. Takip et katlıyor mu diye bak
kayraninannesii bernars benim 36ydı hiç stres yapmayın 2 günde bir kan tahlili verin benim en son 2 bindi şimdi kac olmustur bilmiyorum
Adnmv38 Adnmv38 ayrıca 6 gün varsa adetine çok çok iyi çıkmış benim adetim gecikince 28 çıkmıştı düşün yani senin daha 6 gün var adet gününe kadar ohooo kaça katlar kuzum korkma Adnmv38
bernars @Adnmv38 çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattınız yarın sabah tekrar vericem bakalım ne çıkacak 🙏🏻
bernars Elifdikel ayy allah yardımcınız olsun bi sancı da doğurun inşallah sağlıkla alın kucağınıza 💐
Elifdikel bernars sancı cekmeyegim maalesef planlı sezeryan çok sağolun inslalah sizinde değerleriniz güzel şekilde artar o dünyanın en güzel sesini bebişinizin kalp atışını da duyarsiniz :)
bernars kayraninannesii inşallah dediğiniz gibi olur sizin kaç haftalık peki şuan ultrasona girdiniz mi hiç
kayraninannesii bernars benim daha 4 haftalık bekliyorum biraz daha gittiğimde kese görünmesi için :) şimdi cok yeni görünmeyebilir diye bekliyorum
Duy_gu kayraninannesii erken gidersen bebek gözükmez sadece kese gözükür bende öyle olmıstı kese gözüktü bebek yok dediler alttan muane ye girmek zorunda kaldım orda gördük kalp atışı da baslamıs tı geç gidersen iyi olur görürsün cnm